Terug naar het overzicht

Lustrumeditie ReinigingsDemoDagen uitgesteld

Gepubliceerd op 23-12-2020 07:29 uur

De 10e editie van de Reinigingsdemodagen (RDD) stond al lang in onze agenda voor 9 & 10 juni 2021 bij het Nationaal Militair Museum in Soest. En ook net zo lang hebben we de hoop gehouden dat we ondanks de effecten van de corona-crisis een mooie buitenbeurs in het vooruitzicht hadden. Helaas is de afgelopen maanden langzaam duidelijk geworden dat er op dit moment nog teveel onzekerheden zijn om in juni 2021 op een goede maar vooral verantwoorde wijze onze Reinigingsdemodagen te organiseren.
De organisatie van de RDD heeft in overleg met haar vaste kern van exposanten daarom ook besloten om de RDD2021 op 9 & 10 juni niet door te laten gaan. Dat doen we met pijn in het hart maar wel met het besef dat dit de enige verantwoorde keuze is. Begin 2021 zullen we kijken of een evenement in de tweede helft van 2021 wel tot de mogelijkheden behoort. Volg onze sociale media om op de hoogte te blijven.

 

 

RDD een begrip

De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologie├źn, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien, ervaren en met elkaar netwerken. Sinds de start in 2003 in het Autotron in Rosmalen is de RDD groot geworden op het RDW testcentrum in Lelystad en waren we de laatste editie te gast bij het Nationaal Militair Museum in Soest.
Het buitenevent geeft een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook zijn er kennissessies over actuele onderwerpen in de afval- en reinigingsbranche.De laatste ontwikkelingen omtrent de RDD kunnen worden gevolgd via deze website, Facebook, LinkedIn of kijk op de RDD website.