Terug naar het overzicht

IVECO aanwezig op de New Holland Legendary Days

Gepubliceerd op 02-07-2019 06:52 uur

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019 vindt er weer een nieuwe editie plaats van de New Holland Legendary Days. Van zware tractoren tot indrukwekkende trucks, er valt van alles te beleven op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen. Het is een spektakel boordevol verrassingen voor jong en oud. Zo kan iedereen genieten in een feestelijke festivalsfeer van doorlopend demo’s, productpresentaties, animaties, bedrijventerrein, braderie en een foodtruck festival.

 

New Holland en IVECO zijn allebei merken onder de vlag van CNH Industrial. Hieronder vallen in totaal 12 merken die samen de voertuigen maken die de landbouw, transport en bouwsector laten groeien. IVECO zal als partner van New Holland ook aanwezig zijn bij dit evenement en is terug te vinden op het bedrijventerrein. Circa 20 bedrijven zullen aanwezig zijn om hun voertuigen te laten zien. Er valt dus van alles te beleven tijdens de New Holland Legendary Days.
 

New IVECO Daily

In april 2019 presenteerde IVECO zijn nieuwe Daily in CNH Industrial Village in Turijn, Italië aan de pers. De nieuwe Daily biedt innovatie en technologie om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig. Dit resulteert in lagere kosten en draagt dus bij aan een gezond nettoresultaat voor uw bedrijf. De motoren van de Daily zijn schoon en efficiënt en vormen een toevoeging aan uw duurzame referenties.
Er wordt ook aan de bestuurders gedacht: de cabine is comfortabeler en stiller dan ooit, en met de Hi-Matic versnellingsbak ontdekken bestuurders de betekenis van absoluut rijplezier. De Daily introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volledig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt.

 

IVECO Stralis Natural Power:

Als marktleider in milieuvriendelijke gasmotoren mag de IVECO Stralis NP niet ontbreken. Een revolutionair voertuig op gas voor lange afstanden dat een positief verschil kent tot 15% in brandstofgebruik versus vergelijkbare dieselvrachtwagens. Met zijn vermogen van 460pk en een rijbereik tot 1.600 km verzekert hij onovertroffen prestaties bij langeafstandstransport. Het laagste brandstofverbruik en de grootste onderhoudsintervallen ooit vormen een concurrentievoordeel voor uw onderneming.
 

Daily Blue Power / CNG

De nieuwe Daily Blue Power is het eerste CNG-voertuig met een 8-traps automatische versnellingsbak. Hij werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer. De bestelwagen biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op alle behoeften. En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad.
IVECO en New Holland nodigen iedereen uit om 5 & 6 juli 2019 langs te komen, want het tweedaagse spektakel vol verrassingen mag u zeker niet missen! Voor meer informatie stuurt u een email naar: post@atw.nl