Terug naar het overzicht

100% Auto Live op 12 en 13 oktober in Ahoy

Gepubliceerd op 15-07-2019 07:23 uur

Na 15 succesvolle edities keert één van de grootste autoshows van Nederland terug naar Rotterdam Ahoy. Eind vorig jaar genoten tienduizenden bezoekers van de vernieuwde show, die voor het eerst in 14 jaar de naam 100% Auto Live droeg. Op 12 en 13 oktober aanstaande opent 100% Auto Live opnieuw de deuren voor de autoliefhebbers van Nederland, met een combinatie tussen Supercars en Tuning. Het is de bestemming voor 'petrolheads' met meer dan 30.000 m2 aan showcars, bijzondere bolides, shops, stands en een race-arena met live demonstraties. Het evenement wordt georganiseerd door 402 Automotive.

 

100% Auto Live is het evenement om naar uit te kijken voor autoliefhebbers. Het belicht ieder aspect van de autobranche en geeft bezoekers een uitgebreide kijk op dit autoseizoen. De elementen 100% Autosport en ook 100% American Cars zijn toegevoegd, waardoor, naast van lowriders, ook genoten kan worden van de looks en de power van al het moois uit Amerika, van Mustang tot Corvette en van Dodge Pickup tot Viper. In de Live Action Arena zal 100% Autosport zijn opwachting maken. Bekend van de grote driftshows die de arena vol in de rook zetten. Dit jaar worden daar demo’s met dragrace, stuntshows en de Burnout Madness aan toegevoegd.
Nieuw dit jaar is de Car Catwalk waar bezoekers zich kunnen vergapen aan de mooiste bolides. Op vrijdagavond voorafgaand aan het evenement vindt voor het eerst de Preview & Business Night plaats, waar een select gezelschap het evenement als eerste kan ervaren. Vorig jaar waardeerden de bezoekers het evenement gemiddeld met een 7,9.