Terug naar het overzicht

JS Laadtechniek viert jubileum met nieuwe vestiging

Gepubliceerd op 06-03-2020 08:09 uur

‘Een tikkeltje eigenwijs’, zo beschrijven bekenden John van der Spek van JS Laadtechniek. Ook zijn echtgenote Suzan, de S van JS, kan dat onderstrepen. ‘Dat eigenwijze en vasthoudende is zijn grootste kracht, want horen dat iets niet kan maakt John vastberaden om naar een oplossing te zoeken. En dat doen we al 30 jaar.’ Op 29 februari organiseerde JS Laadtechniek ter ere van hun 30-jarig jubileum in hun nieuwe pand in Maasdijk een open dag voor het grote publiek en kondigden het echtpaar tijdens de feestavond de komst van hun vijfde vestiging aan.

 

JS Laadtechniek is uitgegroeid van lokaal servicestation tot de grootste laadkleppenspecialist van Nederland. Velen waren op schrikkeldag aanwezig tijdens de open dag in Maasdijk om een kijkje te nemen in de nieuwbouwwerkplaats, de reparatiewerkplaats én het nieuwgebouwde kantoor. De reparatiewerkplaats was daarbij omgetoverd tot een prachtige feestlocatie waar ’s avonds nog eens 300 genodigden een geweldige jubileumfeestavond vierden.

 

Aankondiging vijfde vestiging

Op 29 februari konden bezoekers zien hoe JS Laadtechniek begonnen is, maar laat het bedrijf ook zien waar het op dit moment staat en wat de plannen voor de toekomst zijn. Tijdens de feestavond kondigden John en Suzan van der Spek hun vijfde vestiging in Nederland aan, die wordt geopend in het Noord-Brabantse Veghel.

 

Antwoord op alle vragen

Dertig jaar geleden stonden John en Suzan van der Spek aan de wieg van het laadkleppen-bedrijf. Met in de jaren menig technische uitdaging, zijn juist ook de meer standaardvragen toegenomen. ‘Dat is ook goed’, licht ondernemer John van der Spek toe. ‘Je wilt maatwerk kunnen leveren en dat is wat we altijd doen voor onze klanten. Maar echte complexe technische oplossingen vergen veel denkkracht en dan is het belangrijk dat onze mensen natuurlijk wel met veel plezier aan het werk kunnen blijven. Vervolgens pakken we met het complete team die lastige vragen op. Iedereen staat dan in zijn kracht en komt tot zijn recht.’