home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 15 Mei 2019, 14.45 uur


ReinigingsDemoDagen van start op nieuwe locatie

De ReinigingsDemoDagen (RDD) vinden dit jaar plaats op 5 en 6 juni op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. Op deze sfeervolle, nieuwe locatie willen de beursorganisatoren groots uitpakken. De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De tweejaarlijkse vakbeurs voor de afval- en reinigingssector is gericht op iedereen die professioneel actief is in deze sectoren. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen tijdens de RDD de laatste noviteiten en ontwikkelingen zien en ervaren. Ook voor netwerken is veel ruimte op de beurs.
Na de start in Rosmalen, een uitstapje naar Amsterdam en vele edities in Lelystad is voor deze negende editie van de RDD gekozen voor de locatie van het Nationaal Militair Museum in Soest. De centrale ligging van het museum was bepalend voor de locatiekeuze. Daarnaast is de uitstraling van de locatie bijzonder fraai en dat geeft volgens de organisatoren 'net dat beetje extra' aan de beurs. Het Nationaal Militair Museum ligt in het Park Vliegbasis Soesterberg, naast een imposant museumgebouw en met een uitgestrekt, verhard buitenterrein.

Programma 2019

Het buitenevent wil ook in 2019 'een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten' bieden. "Van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Na het succes van de laatste editie zijn er ook dit jaar kennissessies voorzien, over actuele onderwerpen."
Inmiddels hebben zich ruim 80 exposanten, waaronder natuurlijk de 17 'founding' exposanten, ingeschreven. Registreren als bezoeker kan via www.reinigingsdemodagen.nl.


Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK

DACHSER test vrachtwagens op aardgas


Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe techniek
De nieuwe Mercedes-Benz Actros werd verleden jaar geïntroduceerd in Berlijn en was hierna met de nieuwe 'Mirrorcams' te zien op de IAA in Hannover. De eerste auto's worden zo langzamerhand afgeleverd. De De Actros moest perfect worden, vandaar dat het wat langer duurde. Maar met alle assistentiesystemen die autonoom rijden op level 2 mogelijk maken, zou je haast kunnen stellen dat het het wachten waard is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Sluitsnel
rdd
Trucks.nl
vako
Knapen
facebook
advertise
meiller
Trailned
Middelbos
terberg
almic
Capriƫl Nederland
Autoboek International
vdl
Hoornweg
Cuppers
scania
HEBIC
rino
snapon