home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Mei 2019, 09.05 uur


Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Knapen Service is in december 2016 gestart met de unieke Code 95 training specifiek gericht op chauffeurs van alle merken schuifvloertrailers. Afgelopen 2,5 jaar hebben al meer dan 500 vakmensen hieraan deelgenomen, naar volle tevredenheid. Voor 2019 zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Heeft u interesse? Meld u dan direct aan.

Inhoud van de training

Het juiste gebruik én een goede behandeling van de schuifvloertrailer is van essentieel belang voor het besparen van onnodige kosten (Lowest Cost of Ownership) én voor de eigen veiligheid van de chauffeur (Drivers’ Ease & Safety). Tijdens de training komen diverse onderwerpen aan bod, zoals wat een chauffeur zelf kan doen in het geval van een storing, hoe hij mankementen kan signaleren, de veiligheid voor de chauffeur en zijn omgeving, de werking van de schuifvloer en het benodigde onderhoud welke van essentieel belang is voor de levensduur van de schuifvloertrailer. Tijdens de praktijksessie ziet én ervaart de chauffeur alle geleerde theorie in de praktijk. Uiteraard voldoet deze gecertificeerde training aan de wettelijke normering voor Code 95. De training wordt verzorgd door een ervaren trainer in schuifvloertrailers van Knapen Service en een gecertificeerde CCV-B trainer.

Hans Welten, reeds 25 jaar werkzaam bij firma Hulst Agri:

"Ik rijd al ruim 8 jaar met een schuifvloertrailer en tijdens deze Code 95 training heb ik veel nieuwe, handige tips gekregen waar ik onderweg echt iets mee kan. Naast eenvoudige instructies in het geval van een storing, heb ik ook praktische tips gekregen voor goed onderhoud. Ik raad het iedere schuifvloerchauffeur aan!" Voor 2019 zijn onderstaande datums nog beschikbaar:

za 1 juni
za 15 juni
za 7 september
za 5 oktober
za 19 oktober
za 16 november
za 30 november
za 14 december
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK

DACHSER test vrachtwagens op aardgas


Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe techniek
De nieuwe Mercedes-Benz Actros werd verleden jaar geïntroduceerd in Berlijn en was hierna met de nieuwe 'Mirrorcams' te zien op de IAA in Hannover. De eerste auto's worden zo langzamerhand afgeleverd. De De Actros moest perfect worden, vandaar dat het wat langer duurde. Maar met alle assistentiesystemen die autonoom rijden op level 2 mogelijk maken, zou je haast kunnen stellen dat het het wachten waard is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

almic
Capriƫl Nederland
vdl
scania
advertise
Autoboek International
snapon
Middelbos
terberg
rdd
HEBIC
Knapen
meiller
Cuppers
facebook
Sluitsnel
rino
vako
Trailned
Hoornweg
Trucks.nl