home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 17 April 2019, 11.08 uur


Vos Transport neemt activiteiten Claessens over

Vos Transport B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van de transportactiviteiten en het personeel van internationaal Transportbedrijf Claessens Logistiek uit Schimmert. Het bedrijf uit Schimmert is in 1925 opgericht en is, net als Vos zelf, een echt familiebedrijf. Claessens is gespecialiseerd in het transport van zowel complete als deelladingen en dat met name binnen de Benelux en naar en van Duitsland. Dit sluit naadloos aan bij de activiteiten van de vestiging van Vos Limburg.

De vestigingen van Vos en Claessens liggen minder dan 40 kilometer uit elkaar. Dit alles tezamen is voor ons echt een goede mogelijkheid om de klanten van Claessens te blijven bedienen met het personeel waaraan ze gewend waren en in ieder geval door personeel uit de regio. Daarnaast kunnen de klanten die dat willen, profiteren van de stabiele netwerken en service die wij als Vos Group door heel Europa bieden. Aldus Jules Menheere (Managing Director van Vos). Momenteel is er overleg met de huidige klanten en het personeel om te kijken wie er mee wil en we hebben er alle vertrouwen in dat we er met elkaar uit gaan komen, aldus Menheere. De activiteiten en het personeel van Claessens zullen ondergebracht worden bij Vos Limburg. Vos heeft in Ittervoort ruim 5.000 m2 aan crossdock en meer dan 70 trekkende eenheden.

Opzet Containerterminal

Naast de genoemde activiteiten vervoert Vos vanuit Deventer en Groningen complete en deelladingen naar Scandinavie, UK en Frankrijk. Dat doet zij met 1 van de modernste wagenparken van Europa. Naast vervoer over de weg biedt Vos haar klanten ook vervoer met andere modaliteiten (spoor en water) aan. Zo zal het bedrijf in 2020 in Deventer een containerterminal op gaan zetten in samenwerking met BCTN.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK

DACHSER test vrachtwagens op aardgas


Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe techniek
De nieuwe Mercedes-Benz Actros werd verleden jaar geïntroduceerd in Berlijn en was hierna met de nieuwe 'Mirrorcams' te zien op de IAA in Hannover. De eerste auto's worden zo langzamerhand afgeleverd. De De Actros moest perfect worden, vandaar dat het wat langer duurde. Maar met alle assistentiesystemen die autonoom rijden op level 2 mogelijk maken, zou je haast kunnen stellen dat het het wachten waard is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

terberg
vako
Sluitsnel
Trailned
almic
Capriƫl Nederland
rdd
snapon
Hoornweg
rino
meiller
vdl
Knapen
facebook
Autoboek International
HEBIC
Middelbos
Trucks.nl
advertise
scania
Cuppers