home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 April 2019, 09.49 uur


Van Grunsven en Langenhuijzen viert jubileum

Ter ere van het 25-jarig bestaan van 'Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV' in Uden, worden op 2 juni de bedrijfsdeuren opengezet voor een feestelijke open dag. Alle vrachtwagens, diepladers en ander materieel worden tentoon gesteld en natuurlijk wordt ook voor een drankje en hapje gezorgd. De open dag, aan de Bovenstraat 5 in Uden, is voor iedereen toegankelijk. Het idee voor de onderneming was in 1994 afkomstig van Anton van Grunsven en Theon Langenhuijzen. Met slechts een enkel bedrijf als opdrachtgever ging de VOF van start. Voor die eerste opdrachtgever verricht het huidige Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV nog altijd tal van werkzaamheden.

Halverwege de jaren negentig kwam de opdrachtgever met aanvullende opdrachten, zodat een tweede vrachtauto nodig werd. Teneinde meer spreiding te krijgen wat opdrachtgevers betreft, werd een zoektocht ingezet naar een grotere locatie, waarop het bedrijf zich in 2005 in Volkel vestigde. De groei zette stevig door en in 2008 diende een nieuwe verhuizing aan. Transportbedrijf Van Grunsven en Langenhuijzen BV nam toen de intrek in een nieuw pand aan de Bovenstraat in Uden.

Uitbreiding en groei

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV is heden ten dage een werkmaatschappij van Van Grunsven en Langenhuijzen BV. Onder dezelfde 'paraplu' is enkele jaren geleden ook Truck Service Uden BV opgestart. In 2017 is Anton van Grunsven tevens de samenwerking aangegaan met Sjoerd Beliën om zo een eigen asfaltbedrijf op te zetten: VGB Asfalt. Met deze samenwerking brak voor het bedrijf een nieuw tijdperk aan. Begin 2018 was er de overname van het kippertransport van Westdijk uit Alphen a/d Rijn. Begin 2019 startte Anton van Grunsven samen met Floris Beekmans en Mark Tielemans een kipperbouwbedrijf; Tibeg Kipperbouw BV.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK

DACHSER test vrachtwagens op aardgas


Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe techniek
De nieuwe Mercedes-Benz Actros werd verleden jaar geïntroduceerd in Berlijn en was hierna met de nieuwe 'Mirrorcams' te zien op de IAA in Hannover. De eerste auto's worden zo langzamerhand afgeleverd. De De Actros moest perfect worden, vandaar dat het wat langer duurde. Maar met alle assistentiesystemen die autonoom rijden op level 2 mogelijk maken, zou je haast kunnen stellen dat het het wachten waard is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

terberg
HEBIC
Hoornweg
vako
meiller
Capriël Nederland
Sluitsnel
advertise
Autoboek International
Cuppers
rino
rdd
Middelbos
Trailned
Knapen
Trucks.nl
scania
snapon
vdl
facebook
almic