home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 April 2019, 09.49 uur


Van Grunsven en Langenhuijzen viert jubileum

Ter ere van het 25-jarig bestaan van 'Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV' in Uden, worden op 2 juni de bedrijfsdeuren opengezet voor een feestelijke open dag. Alle vrachtwagens, diepladers en ander materieel worden tentoon gesteld en natuurlijk wordt ook voor een drankje en hapje gezorgd. De open dag, aan de Bovenstraat 5 in Uden, is voor iedereen toegankelijk. Het idee voor de onderneming was in 1994 afkomstig van Anton van Grunsven en Theon Langenhuijzen. Met slechts een enkel bedrijf als opdrachtgever ging de VOF van start. Voor die eerste opdrachtgever verricht het huidige Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV nog altijd tal van werkzaamheden.

Halverwege de jaren negentig kwam de opdrachtgever met aanvullende opdrachten, zodat een tweede vrachtauto nodig werd. Teneinde meer spreiding te krijgen wat opdrachtgevers betreft, werd een zoektocht ingezet naar een grotere locatie, waarop het bedrijf zich in 2005 in Volkel vestigde. De groei zette stevig door en in 2008 diende een nieuwe verhuizing aan. Transportbedrijf Van Grunsven en Langenhuijzen BV nam toen de intrek in een nieuw pand aan de Bovenstraat in Uden.

Uitbreiding en groei

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV is heden ten dage een werkmaatschappij van Van Grunsven en Langenhuijzen BV. Onder dezelfde 'paraplu' is enkele jaren geleden ook Truck Service Uden BV opgestart. In 2017 is Anton van Grunsven tevens de samenwerking aangegaan met Sjoerd Beliën om zo een eigen asfaltbedrijf op te zetten: VGB Asfalt. Met deze samenwerking brak voor het bedrijf een nieuw tijdperk aan. Begin 2018 was er de overname van het kippertransport van Westdijk uit Alphen a/d Rijn. Begin 2019 startte Anton van Grunsven samen met Floris Beekmans en Mark Tielemans een kipperbouwbedrijf; Tibeg Kipperbouw BV.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Middelbos
snapon
Hoornweg
terberg
baat
vdl
facebook
rino
Trailned
almic
meiller
scania
Capriël Nederland
rdd
Trucks.nl
Cuppers
Tibeg
advertise
HEBIC
Autoboek International