home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 15 April 2019, 09.22 uur


AB Texel Group neemt Transport Impens over

Logistiek dienstverlener AB Texel Group neemt per 9 april 2019 de Belgische onderneming Transport Impens over. Met deze overname breidt AB Texel Group het transport van agrarische producten in België en Frankrijk uit. Transport Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten, zowel agrarisch als industrieel. Daarnaast vervoert het familiebedrijf gepelletiseerde stukgoederen en goederen in big bags en kisten. Transport Impens heeft een gevarieerd wagenpark met onderlossers, graankippers, asfaltkippers, walking floors en tautliners. Er wordt dagelijks gereden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. AB Texel Group vervoert in deze landen eveneens losgestorte agrarische producten. Daarnaast is AB Texel Group gespecialiseerd in het transport van veevoer, meel, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten.

Dirk Impens, directeur en eigenaar van Transport Impens: “We zijn een familiebedrijf en staan voor professionele en persoonlijke dienstverlening. Dit herkennen we bij AB, ondanks de grootte van het bedrijf. Het wordt voor mij tijd om terug te treden. Om de toekomst van Transport Impens zeker te stellen is de overname door AB voor mij een logische en geruststellende stap. Zowel wat betreft onze medewerkers als klanten. Onze dienstverlening wordt gegarandeerd en verder verbeterd.” Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel Group, vult aan: “AB en Impens werken al jaren nauw samen. We rijden voor een groot deel voor dezelfde klanten. Die klanten willen we zo goed mogelijk van dienst zijn. De overname van Impens past daarbij. We versterken zo ons netwerk in België en Frankrijk. Landen waar voor ons groeimogelijkheden liggen.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Tibeg
Hoornweg
snapon
Trailned
terberg
Cuppers
meiller
Autoboek International
baat
facebook
HEBIC
rdd
Capriƫl Nederland
rino
Trucks.nl
Middelbos
vdl
scania
almic
advertise