home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Maart 2019, 10.59 uur


De wereldwijde marktplaats voor aan- en verkoop van gebruikt transportmaterieel

Op zoek naar een koper of verkoper van gebruikt transportmaterieel? Vind ze online op Tradus.com. Tradus brengt vraag en aanbod samen van transportmaterieel, bouw- en landbouwmachines binnen heel Europa en daarbuiten. De ambitie is om wereldwijde handel mogelijk te maken middels een enkel platform. Tradus heeft hier in zeer korte tijd grote stappen in gezet, wat met name te danken valt aan de connectie met het moederbedrijf: OLX Group. Dit bedrijf is al decennialang actief op het gebied van online marktplaatsen van tweedehands spullen over de hele wereld met productcategorieën variërend van automotive, onroerend goed en zelfs gebruikte design meubels. OLX Group beheert meer dan 43 van deze marktleidende platformen waaronder: Avito.ru, OLX.com, letgo.com en OTOMOTO.pl. Dankzij de inzichten vanuit deze platformen spelen ze bij Tradus proactief in op de wensen van haar gebruikers.

Grote interesse naar en groot aanbod van transportmaterieel

Tradus ziet de groei nu voornamelijk terug in transportmaterieel. Het aanbod hierin blijft constant toenemen, wat vele geïnteresseerden aantrekt. Wereldwijd bekende fabrikanten van transportmaterieel die momenteel gebruik maken van Tradus zijn o.a. Scania, Volvo, MAN en Iveco. Zij verkopen voornamelijk vrachtwagens, trekkers en bestelwagens via Tradus aan een groot aantal centraal Europese markten. Communicatie met deze markten kan worden ondersteund door het buyer concierge team van Tradus. Door deze internationale handelsroutes nauwlettend in de gaten te houden, scherpt Tradus haar dienstverlening aan en speelt ze met behulp van relevante data in op de belangen van gebruikers.

Middels de klantgerichte focus, wordt er bij Tradus gewerkt aan een platform dat het kopen en verkopen van transportmaterieel makkelijker maakt en grensoverschrijdende handel stimuleert. “Door het vergroten van de transparantie op het gebied van aanbod en prijs, proberen wij de internationale handel van transportmaterieel een boost te geven” vertelt Joost Goedhart, Tradus Business Development. Tevens wordt er bij Tradus gewerkt aan verschillende tools om het eenvoudiger te maken om als koper daadwerkelijk te vinden wat je zoekt. Het buyer concierge team bijvoorbeeld, dat proactief kan assisteren bij het vinden en aankopen van materieel vanuit internationale markten. Ook kunnen geïnteresseerden gebruikmaken van de automatische e-mail tool die hen continu op de hoogte brengt van relevant materieel.

Voor meer aanbiedingen bekijk ook: https://www.tradus.com/nl/search/bouw-c83/graafmachines-t84
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Middelbos
HEBIC
rino
scania
Hoornweg
Trucks.nl
snapon
rdd
Autoboek International
vdl
advertise
Trailned
terberg
facebook
baat
meiller
Capriƫl Nederland
Tibeg
almic
Cuppers