home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Maart 2019, 10.22 uur


Elisabeth Post nieuwe voorzitter TLN

Elisabeth Post wordt de nieuwe voorzitter van Transport en Logistiek Nederland. Post werd vandaag door de ledenraad van TLN benoemd voor een periode van vier jaar. Zij is nu nog gedeputeerde in de provincie Noord-Holland. Op 1 mei start ze bij TLN. Elisabeth Post (1965) heeft 25 jaar ervaring in de politiek en was de laatste tien jaar gedeputeerde in Noord-Holland. Als provinciebestuurder was zij verantwoordelijk voor financiën, mobiliteit en zeehavens. Daarvóór was Post onder meer namens de VVD lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland en fractievoorzitter van de VVD in de Hilversumse gemeenteraad.

Sterk verbonden met de sector

‘Als gedeputeerde heb ik me veel bezig gehouden met mobiliteit: met de aanleg van wegen, met het voorkomen van files, met zorgen dat iedereen goed kan doorrijden’, zegt Post. ‘Het is een uitdaging waar ik heel graag mee aan de slag ga. Ik weet wat ondernemers drijft en voel me sterk verbonden met de sector.’ Post zal zich vanaf de start vol overgave inzetten voor de leden van TLN, zegt ze: ‘Ik kijk ernaar uit de positie van transport en logistiek in Nederland verder te versterken, de komende jaren. In deze veranderende economie, met een sector waarin het rendement onder druk staat, is dat erg belangrijk.’

Krachtige voorzitter

Het bestuur van TLN was op zoek naar een krachtige voorzitter, met een hart voor ondernemers en met een goed netwerk in de politiek. ‘Met Elisabeth Post hebben wij de voorzitter gevonden die we zochten’, zegt waarnemend TLN-voorzitter Wim Pot. ‘Ze heeft in haar loopbaan altijd gestreden voor ondernemend Nederland. Ze weet hoe de politiek werkt en kent op zowel regionaal als landelijk niveau de juiste mensen. Zij kan er dus goed voor zorgen dat politiek en overheid luisteren naar wat ondernemers in transport en logistiek nodig hebben om Nederland draaiende te houden.’

Elisabeth Post zal de eerste periode van haar voorzitterschap benutten om de sector door en door te leren kennen, onder meer door leden te bezoeken. ‘En ze gaat zo snel mogelijk aan de slag voor onze leden’, aldus Wim Pot. ‘Want er is genoeg te doen.’ Post volgt Arthur van Dijk op, die na vijf jaar voorzitterschap van TLN in januari 2019 afscheid nam. Van Dijk is nu Commissaris van de Koning in Noord-Holland.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

baat
Autoboek International
Trailned
Capriƫl Nederland
snapon
Cuppers
advertise
HEBIC
almic
meiller
scania
Hoornweg
vdl
terberg
Middelbos
Tibeg
facebook
rdd
rino
Trucks.nl