home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 20 Maart 2019, 11.33 uur


Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Zo langzamerhand begint ook 'elektrisch' in bestelautoland een steeds prangender onderwerp te worden. Op de Autosalon in Geneve liet Mercedes-Benz een nieuwe elektrische MPV zien, de EQV. Het is het zusje van de vernieuwde V-Klasse die er samen met de Vito ook stond. De belangrijkste vernieuwing voor beide: een diesel topmotorisering. Daarnaast, als voorbode op het elektrische geweld, brengt Mercedes-Benz ook het nodige aan connectiviteit.

De V-Klasse is het luxere broertje van de Vito, die met de komst van de V-Klasse vijf jaar geleden werd gepromoveerd tot het echte werkpaard, al kan hij via de optielijst aardig worden gepimpt. De V-Klasse heeft de luxe uit de personenauto's, sowieso in het interieur. Delen van het dashboard kwamen en komen rechtstreeks uit de E-Klasse. Geen wonder dat de V-Klasse in dubbelcabine-uitvoering geliefd is onder zzp'ers. En als de voortekenen niet bedriegen zal dat ook gaan gelden ook voor de vernieuwde V-Klasse. De facelift is terug te vinden in het dashboard met nieuwe ventilatieroosters met een sportievere turbo-look en nieuwe meters in het instrumentarium. Nieuwe designaccenten in het interieur en nieuwe stoelbekleding van onder ander ook Lugano- en nappaleder geven de V-Klasse een luxueuze uitstraling.

Voor het complete artikel verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld. Nog geen abonnee? Kijkt u dan onder het tabblad 'abonnementen' bovenaan deze website.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

almic
meiller
HEBIC
facebook
Trucks.nl
rino
Capriƫl Nederland
Middelbos
Cuppers
scania
Tibeg
advertise
Hoornweg
vdl
Trailned
baat
rdd
Autoboek International
terberg
snapon