home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 05 Maart 2019, 10.18 uur


Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directeur MAX-Repair

Het fabricaatonafhankelijke schadeherstelnetwerk MAX-Repair, heeft Paul Haverkamp (49) benoemd tot Algemeen Directeur. Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld. Waarvan de laatste vijf jaar bij het op transport en logistiek gerichte TVM Verzekeringen. Paul Haverkamp volgt in deze functie de op 1 november jongstleden vertrokken Allard Pit op. Haverkamp heeft een ruime ervaring binnen de sectoren transport en logistiek. Hij onderhield vanuit zijn vorige functies als Directeur verkoop en marketing bij TVM, zowel in Nederland als 8 Europese landen contacten met ondernemers in het weg- en watertransport, de logistiek- en automotive branche.

Verder hield hij zich bezig met het medebepalen van de strategie, innovatie van producten en diensten en werkte mee aan branchegerichte onderzoeken. Desgevraagd geeft hij aan: “Dit is met het oog op mijn carrière en netwerk een logische stap. Veel van de MAX-Repair klanten zijn met hun zwaar materieel actief in transport, logistiek en aanverwant de agrarische- en bouwsector. Aan de andere kant zijn er de relaties met de verzekeraars. Zelf heb ik niet echt een technische achtergrond, maar die is ook in meer dan voldoende mate aanwezig bij de aangesloten MAX-Repair bedrijven. Waar ik mij vooral op wil richten is het verbinden van de diverse betrokken partijen, maar ook het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen. In tegenstelling tot bij personenauto’s en bestelwagens staat dit binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen. Ik wil daar mijn expertise inzetten om niet alleen tot een betere samenwerking te komen, maar ook tot een beter en voordeliger herstel van schades, waarbij de kwaliteit en het ontzorgen van de klanten centraal staat. Verder zal ik als boegbeeld van MAX- Repair, nieuwe en bestaande klanten, verzekeraars, maar ook beurzen en bijeenkomsten bezoeken, om daar het totaalpakket uit te dragen en toe te lichten. In Nederland kennen we een mooi, goed verspreid netwerk en inmiddels zijn de eerste MAX-Repair vestigingen in het buitenland een feit. Ook op dat gebied zie ik mooie uitdagingen.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...


Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor
Zo langzamerhand begint ook 'elektrisch' in bestelautoland een steeds prangender onderwerp te worden. Op de Autosalon in Geneve liet Mercedes-Benz een nieuwe elektrische MPV zien, de EQV. Het is het zusje van de vernieuwde V-Klasse die er samen met de Vito ook stond. De belangrijkste vernieuwing voor beide: een diesel topmotorisering. Daarnaast, als voorbode op het elektrische geweld,

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rino
baat
Trailned
Capriƫl Nederland
almic
Hoornweg
advertise
rdd
terberg
HEBIC
vdl
Autoboek International
snapon
facebook
Cuppers
Trucks.nl
scania
Middelbos