home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 Februari 2019, 10.05 uur


Met Schmitz Cargobull 'cool' onderweg

Sinds de oprichting in 1983 van het in Duisburg gevestigde STI Freight Management GmbH, is het bedrijf continu gegroeid. Het telt vandaag de dag 221 medewerkers verdeeld over twaalf vestigingen die verantwoordelijk zijn voor een snelle afwikkeling van internationale transportzendingen, of het nu over land, water of door de lucht moet. Voor temperatuurgevoelige transporten over de weg zet STI een moderne vloot in aan S.KO Cool trailers van Schmitz Cargobull.

Onder het motto 'Taking Quality the Extra Mile' bieden de logistieke experts van STI niet alleen maar transportoplossingen voor welk logistiek vraagstuk dan ook aan, het bedrijf gaat nog een stap verder in service en het leveren van kwaliteit. Hierbij horen snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid als ook een optimale 'handling' in het logistieke proces tot de filosofie van de onderneming. Voor het koelvervoer zet STI moderne koel- en vriestechnieken in, zoals trailers met verschillende temperatuurzones om de bederfelijke waar onder de juiste condities bij de klant af te leveren. Een transportopgave waarvoor STI over een vloot van zo'n 150 koel/vriestrailers beschikt. Dertig hiervan zijn vriestrailers S.KO Cool Executive van Schmitz-Cargobull. Voorzien van het innovatieve 'Smart Trailer Telematics' biedt deze trailer de transportondernemer de mogelijkheid flexibel de vol- en deelladingen gekoeld of diepgevroren te vervoeren onder temperaturen van min 35 graden Celsius tot plus 25 graden.

Voor het complete artikel verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld. Nog geen abonnee? Kijkt u dan onder het tabblad 'abonnementen' bovenaan deze website.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...


Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor
Zo langzamerhand begint ook 'elektrisch' in bestelautoland een steeds prangender onderwerp te worden. Op de Autosalon in Geneve liet Mercedes-Benz een nieuwe elektrische MPV zien, de EQV. Het is het zusje van de vernieuwde V-Klasse die er samen met de Vito ook stond. De belangrijkste vernieuwing voor beide: een diesel topmotorisering. Daarnaast, als voorbode op het elektrische geweld,

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
Trucks.nl
advertise
rdd
Capriƫl Nederland
Cuppers
rino
Trailned
vdl
Autoboek International
scania
Hoornweg
terberg
HEBIC
snapon
almic
baat
Middelbos