home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Februari 2019, 09.19 uur


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

De hoogste onderscheiding, EMEA Dealer of the Year 2018, was voor Servo King uit Oostenrijk, die ook de 2018 Aftermarket/Service Dealer of the Year Award in ontvangst nam. "Bij Thermo King en Frigoblock zijn we er trots op om onze producten en daarmee de investeringen van onze klanten 'toekomstbestendig' te maken. Door onze oplossingen zodanig te ontwerpen dat ze aan alle wettelijke eisen voldoen en deze overtreffen, geven we onze klanten gemoedsrust zodat ze zich kunnen concentreren op hun bedrijfsactiviteiten", aldus Paul Johannesen, vicedirecteur en algemeen manager van de EMEA vrachtwagens, opleggers en bussen van Thermo King. "Wij ondernemen deze reis samen met onze dealers en in nauwe samenwerking met de klanten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat zij de hoogste kwaliteit krijgen, ook in service en ondersteuning. We creeren samen een toekomst waar onze klanten geld besparen door hun activiteiten efficienter uit te voeren, minder brandstof te verbruiken en de uitstoot van uitlaatgassen, CO-uitstoot en geluid te beperken."

Andere dealers die in de prijzen vielen zijn:- Dealer of the Year 2018 in de categorie Opleggers: Progress Service, Rusland

- Dealer of the Year 2018 in de categorie Vrachtwagens met zelfaandrijving: Mannai Trading, Qatar

- Dealer of the Year 2018 in de categorie Vrachtwagens met voertuigaandrijving: Euram, Duitsland

- Dealer of the Year 2018 in de categorie Verkoop bussen: TT-Thermo King uit Polen

- Dealer of the Year 2018 in de categorie Frigoblock: TK Transportkoeling, Nederland

- Dealer of the Year 2018 in de categorie Connectiviteit: Technical Transport Products (TTP), Noord-Ierland

Alle winnaars van de dealerprijzen 2018 werden verkozen vanwege hun voortreffelijke en toonaangevende prestaties op elk vlak en vanwege de uitzonderlijke service die zij aan klanten verlenen. Met ruim 500 servicepunten in 75 landen in EMEA geeft Thermo King transporteurs van temperatuurgevoelige producten een gerust gevoel door middel van een groeiend netwerk van erkende dealers.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...


Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor
Zo langzamerhand begint ook 'elektrisch' in bestelautoland een steeds prangender onderwerp te worden. Op de Autosalon in Geneve liet Mercedes-Benz een nieuwe elektrische MPV zien, de EQV. Het is het zusje van de vernieuwde V-Klasse die er samen met de Vito ook stond. De belangrijkste vernieuwing voor beide: een diesel topmotorisering. Daarnaast, als voorbode op het elektrische geweld,

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rino
vdl
facebook
advertise
Trailned
almic
Trucks.nl
baat
scania
Middelbos
snapon
Hoornweg
Autoboek International
Cuppers
Capriƫl Nederland
rdd
HEBIC
terberg