home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Februari 2019, 09.55 uur


Hyva innovaties op bauma

In het 40-jarige jubileumjaar presenteert Hyva de brede range producten op de beurs Bauma in München, van 8 tot 14 april. Bezoekers van de beurs kunnen kennismaken met onder meer Hyva's nieuwe generatie autolaadkranen en de Kennis E-Power kraan. Dit jaar heeft Hyva zowel indoor (hal B4, stand 348) als outdoor stands (FN 721/5).

De nieuwste productfamilie die is toegevoegd aan de nieuwe kraanlijn is het 60 tm bereik. Alle nieuwe kranen beschikken over innovaties, waaronder het Dynamic Load Diagram, dat een verificatie biedt van de hefcapaciteit van een kraan op basis van de stabiliteit van de truck. Ook Magic Touch is zo'n innovatie, waarmee een kraan automatisch kan worden gevouwen en geopend in transport- en werkpositie. De nieuwe HC235e- en HC131K-kranen zijn te zien op de indoorstandaard van Hyva op Bauma. De buitenstand is uitgerust met de nieuwe HC661C, HC91X, HB160, HT240, HC243, HA14 en de nieuwe Kennis E-Power kraan. De nieuwe Kennis e-Power kranen worden elektrisch aangedreven middels een batterijpakket, een elektromotor en een elektronisch besturingssysteem dat de stroomtoevoer optimaliseert en de batterijen kan opladen terwijl het voertuig in beweging is. Dit elektrische systeem betekent dat de kraan kan worden bediend als de motor van de vrachtwagen is uitgeschakeld.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...


Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor
Zo langzamerhand begint ook 'elektrisch' in bestelautoland een steeds prangender onderwerp te worden. Op de Autosalon in Geneve liet Mercedes-Benz een nieuwe elektrische MPV zien, de EQV. Het is het zusje van de vernieuwde V-Klasse die er samen met de Vito ook stond. De belangrijkste vernieuwing voor beide: een diesel topmotorisering. Daarnaast, als voorbode op het elektrische geweld,

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
baat
snapon
advertise
terberg
HEBIC
Trailned
Autoboek International
Middelbos
vdl
Capriƫl Nederland
Hoornweg
almic
rino
Cuppers
scania
Trucks.nl
rdd