home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Februari 2019, 09.06 uur


Zesde editie van Mega Trucks Festival weer gepland

Alweer de zesde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils. Informatie en mogelijkheid tot inschrijven voor 2019 volgen z.s.m.

Presentatie truckmerken

Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Entertainment

Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen, schminken of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet.

Gratis deelname

Chauffeurs die hun vrachtwagen willen showen aan het publiek zijn welkom op de zesde editie van het Mega Trucks Festival. Deelname is gratis en de deelnemende chauffeurs ontvangen gratis entree op zaterdag en zondag. Tevens dingen deze chauffeurs mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Deze vindt op zondag tussen 16.00 en 17.00 uur plaats in Hal 2 op het podium van RadioNL. Inschrijfnummer is lotnummer en zorg dat je aanwezig bent. Cadeaus krijg je meteen mee en worden niet nagezonden.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Cuppers
scania
facebook
advertise
Hoornweg
almic
terberg
Autoboek International
vdl
Capriƫl Nederland
rdd
Trucks.nl
baat
Anema Trucks & Spare Parts
HEBIC
Trailned
Middelbos
snapon
rino