home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Februari 2019, 14.08 uur


DAF kiest 'International Dealers of the Year 2019'

Op DAF’s International Dealer Meeting in Malaga, Spanje is De Burgh/LenGo uit Nederland uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2019'. De dealer heeft zich toonaangevend bewezen op het gebied van verkoop van trucks, onderdelen en Financial Services, alsook op het vlak van uitstekende klanttevredenheid. De Britse dealer F&G Commercials is benoemd tot ‘PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year. De Poolse TB Truck & Trailer Serwis sp. z.o.o. is bekroond met de ‘PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year’.

‘DAF International Dealer of the Year’

“Om te worden verkozen tot 'DAF International Dealer of the Year', moet een dealer de lat zelf heel hoog leggen. Zo moet zijn streven ongeëvenaard zijn om diensten van topkwaliteit te leveren én heeft hij voortdurend aandacht voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. Van de verkoop en het onderhoud van zware en middelzware trucks en ondersteunende dienstverlening tot aan het succesvol aanbieden van de services van PACCAR Parts en PACCAR Financial”, aldus president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks, bij de bekendmaking dat De Burgh/LenGo uit Eindhoven de prestigieuze 'DAF International Dealer of the Year 2018' award heeft gewonnen.

Harry Wolters vervolgt: “De winnaar moet een niet te stillen honger hebben naar de uitbreiding van zijn activiteiten en de verbetering van de klantervaring. Dat kan onder meer door te investeren in nieuwe locaties, extra servicestations en getrainde technici. Maar ook door de beschikbaarheid en de capaciteit van de werkplaats uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn service ‘in één keer goed’ is. De Burgh – onderdeel van de LenGo Automotive Group – heeft in 2018 een werkelijk uitstekende prestatie geleverd, net als de vele jaren daarvoor en blijft een belangrijke en waardevolle DAF dealer. Hun kundige, goed getrainde medewerkers zijn uitermate gepassioneerd en hebben een sterke vastberadenheid. Dat is goed terug te zien in De Burgh’s uitstekende resultaten op het gebied van klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!”

Foto: De 'DAF International Dealer of the Year Award 2019' werd door president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks uitgereikt aan Marco Lennards, managing director van de LenGo Automotive Group.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rdd
vdl
Tibeg
HEBIC
Hoornweg
Trailned
scania
Trucks.nl
snapon
advertise
Capriƫl Nederland
meiller
almic
Cuppers
Middelbos
Autoboek International
baat
terberg
rino
facebook