home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Februari 2019, 14.08 uur


DAF kiest 'International Dealers of the Year 2019'

Op DAF’s International Dealer Meeting in Malaga, Spanje is De Burgh/LenGo uit Nederland uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2019'. De dealer heeft zich toonaangevend bewezen op het gebied van verkoop van trucks, onderdelen en Financial Services, alsook op het vlak van uitstekende klanttevredenheid. De Britse dealer F&G Commercials is benoemd tot ‘PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year. De Poolse TB Truck & Trailer Serwis sp. z.o.o. is bekroond met de ‘PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year’.

‘DAF International Dealer of the Year’

“Om te worden verkozen tot 'DAF International Dealer of the Year', moet een dealer de lat zelf heel hoog leggen. Zo moet zijn streven ongeëvenaard zijn om diensten van topkwaliteit te leveren én heeft hij voortdurend aandacht voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. Van de verkoop en het onderhoud van zware en middelzware trucks en ondersteunende dienstverlening tot aan het succesvol aanbieden van de services van PACCAR Parts en PACCAR Financial”, aldus president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks, bij de bekendmaking dat De Burgh/LenGo uit Eindhoven de prestigieuze 'DAF International Dealer of the Year 2018' award heeft gewonnen.

Harry Wolters vervolgt: “De winnaar moet een niet te stillen honger hebben naar de uitbreiding van zijn activiteiten en de verbetering van de klantervaring. Dat kan onder meer door te investeren in nieuwe locaties, extra servicestations en getrainde technici. Maar ook door de beschikbaarheid en de capaciteit van de werkplaats uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn service ‘in één keer goed’ is. De Burgh – onderdeel van de LenGo Automotive Group – heeft in 2018 een werkelijk uitstekende prestatie geleverd, net als de vele jaren daarvoor en blijft een belangrijke en waardevolle DAF dealer. Hun kundige, goed getrainde medewerkers zijn uitermate gepassioneerd en hebben een sterke vastberadenheid. Dat is goed terug te zien in De Burgh’s uitstekende resultaten op het gebied van klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!”

Foto: De 'DAF International Dealer of the Year Award 2019' werd door president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks uitgereikt aan Marco Lennards, managing director van de LenGo Automotive Group.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trailned
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
rino
scania
terberg
rdd
snapon
facebook
vdl
advertise
baat
Autoboek International
Cuppers
HEBIC
almic
Trucks.nl
Middelbos
Hoornweg