home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Januari 2019, 11.54 uur


Volvo ziet bedreiging in tekort chauffeurs

Volvo Trucks doet het goed in Nederland. Traditiegetrouw werd de vaderlandse bedrijfsautopers in het begin van het jaar bijgepraat over het voorbije jaar en wat in de nabije toekomst verwacht mag worden. Volvo zag haar marktaandeel in het zware segment licht groeien, maar afnemen in het bouwsegment waar het nog wel de grootste is. Het verkocht ook nog eens honderd LNG-trekkers en in-troduceerde twee elektrische trucks. En dan was er nog het 'Veiligste chauffeur van Nederland' kampioenschap. Volvo was dus druk, druk, druk.

Voor deze 'bijpraatsessies' bedenkt men bij Volvo Trucks altijd weer een nieuwe locatie. Dit keer was de keus gevallen op een goede klant: Melis Logistics. Niet zonder reden overigens, want dit bedrijf heeft een moeilijke tijd doorgemaakt nadat een brand het vorige bedrijfspand volledig verwoestte. Een brand ook die alle journaals haalde. Maar als een feniks uit de as.., er staat nu een fraai nieuw bedrijfspand met alles erop en eraan. Directeur Marwin Melis was niet bij de pakken neer gaan zitten. Met heel wat hulp van het personeel dat getuige een fraaie video op Youtube even hard was geraakt als Marwin Melis.

Voor het complete artikel verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld. Nog geen abonnee? Kijkt u dan onder het tabblad 'abonnementen' bovenaan deze website.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

HEBIC
Trucks.nl
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned
scania
Cuppers
Capriƫl Nederland
Middelbos
Autoboek International
Hoornweg
rdd
terberg
snapon
vdl
rino
almic
facebook
baat