home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 Januari 2019, 13.07 uur


MFTC wil verkopen in 2019 opstuwen

MFTC, van oorsprong verhuurder maar nu ook verkoper van nieuwe Kraker schuifvloertrailers, wil in 2019 de verkoopcijfers verdubbelen. Directeur Asse Bruinenberg trok nieuwe verkopers aan en organiseerde eind vorig jaar de eerste MFTC-dag. Waar MFTC zich in het verleden uitsluitend richtte op de verhuurmarkt en gebruikte trailers inkocht, richt het bedrijf zich nu (naast de verhuur) op het verkopen van nieuwe Kraker-schuifvloertrailers. In 2018 heeft het bedrijf tientallen trailers verkocht, voor 2019 legt directeur Asse Bruinenberg de lat nog hoger. “In 2019 verwacht ik dat het aantal trailers dat we verkopen, bijna verdubbelt”, aldus Bruinenberg tijdens de eerste MFTC Dag eind vorig jaar. "De eerste MFTC dag was bedoeld als pilot. Door toeval waren alle klanten die met hun combinaties naar Vuren reden Scania-rijders. Het was een machtig zicht op het parkeerterrein van De Goudreinet om al die Scania-trekkers met een Kraker-schuifvloertrailer verzameld te zien. Tijdens de dag, die was bedoeld om samen met transporteurs terug te kijken op 2018 en op de samenwerking met MFTC, was een veelgehoorde opmerking dat de contacten met MFTC goed liepen. Eén van de aanwezige transporteurs vatte het als volgt samen: de contacten met MFTC zijn prima, ik ben erg tevreden over het Kraker-product én door de vele servicepartners kan ik overal terecht voor service of onderhoud."

Uitbreiding verkoopteam

Asse Bruinenberg heeft het verkoopteam van MFTC uitgebreid door Timothy Wuyts en Lizanne Krijnsen als verkopers aan te trekken. "Beiden zijn afkomstig van Kraker Trailers en kennen de producten en de organisatie door en door. Daardoor zijn zij in staat om MFTC-klanten goed voor te lichten en het verkooptraject volledig te begeleiden. De verkoopafdeling wordt ondersteund door Jan Snel, die met zijn netwerk en prettige manier van samenwerken, van onschatbare waarde voor ons is."
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

scania
Capriƫl Nederland
terberg
rdd
Hoornweg
vdl
Autoboek International
Trucks.nl
almic
HEBIC
advertise