home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 03 Februari 2019, 09.14 uur


LeciTrailer nieuwe speler op Nederlandse markt

Met een nieuwe importeur in Nederland en een groei aan Nederlandse klanten timmert het Spaanse LeciTrailer in ons land danig aan de weg. Het nog relatief jonge bedrijf – opgericht in 1990 – heeft een stevige groeiambitie. Niet voor niets wordt nu 15 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe productiehal inclusief een KTL-straat. “Maar”, zo stelt het management, “ons sterke punt is dat wij naar klantwens bouwen.” Die nieuwe importeur in Nederland is sinds een klein jaar Truck en Trailer Groep Gomes (TTGG), dat tevens de merken Kögel en Rojo in ons land vertegenwoordigd. In de korte tijd dat het nu met LeciTrailer bezig is, wordt al een groeiende stroom klanten bediend, getuige de productiestraten in de fabriek in Zaragoza waar bijvoorbeeld G. Snel goed vertegenwoordigd is. Tijd dus voor een bezoekje aan de fabriek van LeciTrailer waar Auto- en Transportwereld gastvrij werd ontvangen.

Voor het complete artikel verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld. Nog geen abonnee? Kijkt u dan onder het tabblad 'abonnementen' bovenaan deze website.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

HEBIC
terberg
rino
Autoboek International
Cuppers
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Hoornweg
facebook
almic
Trailned
baat
snapon
advertise
scania
rdd
Middelbos
Capriƫl Nederland
Trucks.nl