home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 23 Januari 2019, 10.52 uur


Mercedes-Benz Trucks lanceert nieuwe website

Mercedes-Benz Trucks Nederland heeft afgelopen week de nieuwe corporate website in gebruik genomen. Op de achtergrond is hard gewerkt om www.mercedes-benz-trucks.nl gereed te krijgen. Vooral de structuur en responsive vormgeving voor op mobiel en tablet zijn sterk verbeterd.

Overzichtelijke structuur

Vanaf 2018 zijn de divisies binnen Mercedes-Benz Nederland formeel van elkaar gescheiden. Het afgelopen jaar werd er daarom ook gewerkt aan een eigen corporate website. Op www.mercedes-benz-trucks.nl is alle informatie over de truckmodellen en aanverwante services terug te vinden. Aan de rechterzijde van de website zijn een aantal buttons geplaatst met directe links naar veelgekozen onderwerpen zoals de nieuwe Actros en de dealer locator. In de menustructuur bovenaan zijn de truckmodellen, verkoopinformatie, service-informatie en de wereld van Mercedes-Benz Trucks in afzonderlijke secties met eigen subonderwerpen ingedeeld. De modellen zijn bijvoorbeeld gecategoriseerd op inzet van transport. Onder 'Truckwereld' vindt men onder meer nieuws, RoadStars en Special Editions. Binnen deze verbeterde structuur is het eenvoudiger de gewenste informatie te vinden. Nieuw is de configurator waarmee bezoekers binnen enkele muisklikken een voertuig samen kunnen stellen. De website is zodanig vormgegeven dat het ook op mobiel en tablet zeer gebruiksvriendelijk is.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Capriƫl Nederland
Trailned
facebook
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
Cuppers
Middelbos
Trucks.nl
advertise
vdl
Autoboek International
baat
Hoornweg
almic
rino
HEBIC
scania
snapon
rdd