home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Januari 2019, 11.23 uur


Eindelijk weer een DAF voor Geranco

Zeven jaar geleden kocht Geranco voor het laatst een DAF maar gisteren werd er toch weer een XF afgeleverd bij het transportbedrijf uit Gameren. Dat komt door chauffeur Johan Hol die als opvolger voor zijn Scania graag een DAF wilde. Die wens werd door zijn werkgever ingewilligd waardoor Johan sinds gisteren met zijn XF 450 op pad kan met bloemen door Nederland.

Niet alleen kreeg Johan de truck waar hij om gevraagd had, maar hij kreeg ook de vrije hand in de samenstelling en het uiterlijk van zijn DAF. “Ik heb uiteraard wel laten zien hoe het ging worden maar het ontwerp is helemaal van mijn hand”, aldus de blije chauffeur. “Er zit een lichtbak op en ik wilde extra lampen en langere luchthoorns. Daarnaast kreeg de DAF een andere zonneklep en een voorspoiler.” Carrosseriebedrijf Brugmans zorgde voor het dichtbouwen van het chassis, de andere zijskirts en de speciale achterbumper. Vervolgens werd de truck gespoten bij Cranen in Heeswijk-Dinther. “Alleen het interieur is nog niet helemaal af”, aldus Johan. “De bekleding van de motortunnel moet bijvoorbeeld nog.” Samen met zijn vaste oplegger vormt de nieuwe DAF een mooi span. “Ik hoop hier weer een jaar of 8 à 9 mee te kunnen doen.”

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

terberg
HEBIC
rino
Cuppers
Trailned
advertise
baat
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
Autoboek International
facebook
Middelbos
vdl
snapon
Hoornweg
rdd
Trucks.nl
scania
almic