home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 November 2018, 13.52 uur


Vervolg van het boek Dijkrijders verschenen

Recent werd de officiële boekpresentatie van “Iedereen weer thuisbrengen” georganiseerd. Het 422 pagina’s tellende boek is een vervolg het in november 2017 verschenen boek Dijkrijders. Het is geen “Dijkrijders 2”, maar een boek dat naast en samen met Dijkrijders het verhaal van de busdiensten vanuit Andelst verteld. Het boek Dijkrijders was een schot in de roos en succesvol. Het maakte zoveel los zodat er weer vele nieuwe namen van oud-medewerkers werden genoemd. Er volgden lange en boeiende gespreken, schoenendozen vol met foto’s, enkele dienstregelingen en veel meer.

De auteurs gaven toentertijd al aan dat er mogelijk een tweede boek gaat komen. Wel nu, dat is gebeurd, met als titel “Iedereen weer thuisbrengen”. De slogan van de buschauffeurs en medewerkers van het busbedrijf N.V. Velox, de N.V. BSM en de Zuidooster Autobusdiensten N.V. Dat dit geen loze kreet is verteld een anekdote in het boek. De samenstellers Peter Rutjes, Jan van Brakel en Peter Boots hebben wederom een mooi historisch boek geleverd, om het kleine openbaar vervoer in de ruime omgeving van Andelst te eren en het boeiende stukje geschiedenis van bussen, saamhorigheid en altijd in dienst van de reiziger vast te leggen.

U kunt het boeiende boek bestellen via Auto- en Transportwereld. Het boek kost € 40,00 (inclusief BTW, exclusief € 5,50 verzendkosten). Stuur uw N.A.W.-gegevens naar post@atw.nl. U ontvangt dan verdere informatie.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

HEBIC
rino
Trailned
Van Schaften Trucks
snapon
Cuppers
vdl
Middelbos
Capriƫl Nederland
Kohl
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
D-tec
Trucks.nl
DHS
advertise