home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 November 2018, 13.52 uur


Vervolg van het boek Dijkrijders verschenen

Recent werd de officiële boekpresentatie van “Iedereen weer thuisbrengen” georganiseerd. Het 422 pagina’s tellende boek is een vervolg het in november 2017 verschenen boek Dijkrijders. Het is geen “Dijkrijders 2”, maar een boek dat naast en samen met Dijkrijders het verhaal van de busdiensten vanuit Andelst verteld. Het boek Dijkrijders was een schot in de roos en succesvol. Het maakte zoveel los zodat er weer vele nieuwe namen van oud-medewerkers werden genoemd. Er volgden lange en boeiende gespreken, schoenendozen vol met foto’s, enkele dienstregelingen en veel meer.

De auteurs gaven toentertijd al aan dat er mogelijk een tweede boek gaat komen. Wel nu, dat is gebeurd, met als titel “Iedereen weer thuisbrengen”. De slogan van de buschauffeurs en medewerkers van het busbedrijf N.V. Velox, de N.V. BSM en de Zuidooster Autobusdiensten N.V. Dat dit geen loze kreet is verteld een anekdote in het boek. De samenstellers Peter Rutjes, Jan van Brakel en Peter Boots hebben wederom een mooi historisch boek geleverd, om het kleine openbaar vervoer in de ruime omgeving van Andelst te eren en het boeiende stukje geschiedenis van bussen, saamhorigheid en altijd in dienst van de reiziger vast te leggen.

U kunt het boeiende boek bestellen via Auto- en Transportwereld. Het boek kost € 40,00 (inclusief BTW, exclusief € 5,50 verzendkosten). Stuur uw N.A.W.-gegevens naar post@atw.nl. U ontvangt dan verdere informatie.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vito en V-Klasse krijgen sterkere motor

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...


Nieuw magazine van Auto- en Transportwereld
De lezers en belangstellenden van vak-/nieuwsblad Auto- en Transportwereld (ATW) ontvangen onlangs de eerste uitgave van de ATW Special Edition. Een mijlpaal in de 71-jarige geschiedenis van ATW. Voor het eerst niet op het reguliere ca. A3-formaat, maar op een ca. A4-formaat. Handzaam formaat en gehecht. Inclusief beursplattegrond en deelnemerslijst. De ATW Special Edition staat geheel in het teken van de voorbeschouwing van beurs Transport Compleet in Hardenberg, die op 26, 27 en 28 maart 2019 wordt gehouden. U leest o.a. over “Kennis delen óp de beursvloer van Transport Compleet Hardenberg” en veel nieuws/noviteiten van de exposanten. Zo kunt u gericht en efficiënt de beurs bezoeken.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

advertise
vdl
rino
baat
scania
Autoboek International
HEBIC
snapon
Hoornweg
Trucks.nl
rdd
facebook
almic
Cuppers
Trailned
Middelbos
terberg
Capriƫl Nederland