home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 November 2018, 11.39 uur


Minister reikt awards uit op TLN-congres

Op het congres TLN Live 2018 zijn zaterdag 10 november twee awards uitgereikt. Minister Cora van Nieuwenhuizen reikte de JongTLN Award uit aan Marcus Post van Post-Kogeko. Den Hartogh Logistics ontving de TLN Innovation Award. De JongTLN Award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan anderen. Marcus Post is de commercieel eindverantwoordelijke van Post-Kogeko en als beoogd opvolger steeds meer het gezicht van het bedrijf. Na een aantal moeilijke jaren heeft Post-Kogeko de wind weer in de zeilen. ‘Marcus zet het bedrijf met lef, kennis en passie in de schijnwerpers. Hij beschikt over een strategische visie op de uitdagende transportmarkt en concrete kansen voor Post-Kogeko. Marcus werkt samen met collega-transporteurs aan de voorbereidingen op de komende Brexit en ziet ook kansen in relatie tot de binnenvaart. Hij heeft laten zien oog te hebben voor de logistieke sector en de belangen van de BV Nederland’, aldus het juryrapport. Marcus Post was een van de drie genomineerden. Andere jongeren die genomineerd waren voor de JongTLN Award waren Mark Pot van Pot Verhuizingen/Transport en Simeon Roodenburg van de Jan Snel Group.

TLN Innovation Award

De TLN Innovation Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en gaat naar Den Hartogh Logistics voor de ontwikkeling en invoering van Cluster Service Rotterdam. ‘De innovatie is een voorbeeld van een transformatie van een vervoerder naar een logistieke ketenregisseur. Kernelementen zijn de vroegtijdige investering in geavanceerde IT-oplossingen, forse investering in opleiding van het eigen personeel, aantrekken van talent van de beste logistieke opleidingen, en samenwerking met meerdere universiteiten in Nederland. Den Hartogh Logistics krijgt de prijs voor een bijzondere, impactvolle, milieuvriendelijke en kosteneffectieve innovatie’

Op de foto: Marcus Post van Post Kogeko (l.) en Joep Aerts van Den Hartogh Logistics.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Nieuw magazine van Auto- en Transportw...

Continental heeft EU-goedkeuring voor ...

Trailerbouwer Van Eck Beesd failliet v...

Bronsema kiest voor Scania vrachtwagen

Stilstand dreigt voor nieuwe vrachtauto's

Volvo introduceert I-Save techniek

Nieuwe Scania-motoren op bauma geprese...

Paul Haverkamp nieuwe Algemeen Directe...

D-TEC toont kipper met een aluminium b...

Opfrisbeurt voor Mercedes-Benz Vito


Nieuw magazine van Auto- en Transportwereld
De lezers en belangstellenden van vak-/nieuwsblad Auto- en Transportwereld (ATW) ontvangen vandaag de eerste uitgave van de ATW Special Edition. Een mijlpaal in de 71-jarige geschiedenis van ATW. Voor het eerst niet op het reguliere ca. A3-formaat, maar op een ca. A4-formaat. Handzaam formaat en gehecht. Inclusief beursplattegrond en deelnemerslijst.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Autoboek International
Trucks.nl
rdd
advertise
scania
Middelbos
facebook
Trailned
rino
Cuppers
vdl
baat
Capriƫl Nederland
HEBIC
almic
terberg
snapon
Hoornweg