home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 01 November 2018, 09.27 uur


Bestelauto Expo: slimmer en groener

Verduurzaming en elektrificatie van lichte bestelwagens. Kortom, de bestelauto van de toekomst is een belangrijk thema op de tweede editie van de Bestelauto Expo. Het gaat goed in dit marktsegment voor lichte bedrijfswagens tot 3500 kg. De beursorganisatie hoopt dan ook op een verdubbeling van het aantal bezoekers tot 3 duizend professionals. De Bestelauto Expo zal op 13 en 14 november voor de tweede keer worden gehouden in Houten.

Slimmer, groener en beter. Dat is de rode draad van de aankomende editie van de Bestelauto Expo. De organisatie wil met dit evenement een zo compleet mogelijk beeld geven van alles wat er op dit moment speelt in de Nederlandse bestelautowereld. En dus is er niet alleen aandacht voor noviteiten van de exposanten, maar is er op beide beursdagen ook een compleet seminarprogramma samengesteld waar diverse actuele thema’s voorbij komen. Onder het motto ‘De bestelauto van de toekomst’ gaat het bijvoorbeeld over de opkomst van de elektrische bestelwagen. Zo gaat het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid verder op dit onderwerp in aan de hand van het rapport ‘Elektrisch op bestelling’ en geeft vervoerdersorganisatie evofenedex de presentatie 'Mkb loopt warm voor e-bestelauto’. Speciaal voor fleetowners is er een programma samengesteld waar onder andere Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager van het jaar bij Stedin, zijn ervaringen en valkuilen deelt over verduurzaming van de bedrijfsautovloot. En of er wel of geen autonone bestelauto gaat komen, daarover houdt Carlo van der Weijer, directeur Smart Mobility TU Eindhoven, een betoog.

Brede doelgroep

De Bestelauto Expo wordt op 13 en 14 november voor de tweede keer gehouden in Houten en profileert zich als de ontmoetingsplek voor iedereen die met onderhoud of beheer van bedrijfswagens te maken heeft. “We richten ons op een brede doelgroep van beslissers: van mkb’ers en zzp’ers tot fleetowners en automotive managers”, zegt organisatie Patrick van Tilburg. “Met deze editie willen we onze positie versterken. We zijn nog het enige evenement dat zich specifiek op dit marktsegment richt.” Op de beursvloer tonen exposanten hun nieuwste modellen, aangevuld met allerlei toeleveranciers en dienstverleners. Eén van de eyecatchers is de Bestelauto van het jaar 2019: de Peugeot Expert. Behalve de presentatie van diverse nieuwe modellen - waaronder de International Vans of the Year: Opel Combo, Citroën Berlingo en Peugeot Partner, de Toyota Proace en de Ford Transit is er tijdens het event alle ruimte om proefritten te maken, bestelwagens te laten taxeren of in te ruilen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Middelbos
DHS
Kohl
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Hoornweg
vdl
Trucks.nl
advertise
Trailned
snapon
Cuppers
HEBIC
rino
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec