home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 01 November 2018, 09.27 uur


Bestelauto Expo: slimmer en groener

Verduurzaming en elektrificatie van lichte bestelwagens. Kortom, de bestelauto van de toekomst is een belangrijk thema op de tweede editie van de Bestelauto Expo. Het gaat goed in dit marktsegment voor lichte bedrijfswagens tot 3500 kg. De beursorganisatie hoopt dan ook op een verdubbeling van het aantal bezoekers tot 3 duizend professionals. De Bestelauto Expo zal op 13 en 14 november voor de tweede keer worden gehouden in Houten.

Slimmer, groener en beter. Dat is de rode draad van de aankomende editie van de Bestelauto Expo. De organisatie wil met dit evenement een zo compleet mogelijk beeld geven van alles wat er op dit moment speelt in de Nederlandse bestelautowereld. En dus is er niet alleen aandacht voor noviteiten van de exposanten, maar is er op beide beursdagen ook een compleet seminarprogramma samengesteld waar diverse actuele thema’s voorbij komen. Onder het motto ‘De bestelauto van de toekomst’ gaat het bijvoorbeeld over de opkomst van de elektrische bestelwagen. Zo gaat het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid verder op dit onderwerp in aan de hand van het rapport ‘Elektrisch op bestelling’ en geeft vervoerdersorganisatie evofenedex de presentatie 'Mkb loopt warm voor e-bestelauto’. Speciaal voor fleetowners is er een programma samengesteld waar onder andere Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager van het jaar bij Stedin, zijn ervaringen en valkuilen deelt over verduurzaming van de bedrijfsautovloot. En of er wel of geen autonone bestelauto gaat komen, daarover houdt Carlo van der Weijer, directeur Smart Mobility TU Eindhoven, een betoog.

Brede doelgroep

De Bestelauto Expo wordt op 13 en 14 november voor de tweede keer gehouden in Houten en profileert zich als de ontmoetingsplek voor iedereen die met onderhoud of beheer van bedrijfswagens te maken heeft. “We richten ons op een brede doelgroep van beslissers: van mkb’ers en zzp’ers tot fleetowners en automotive managers”, zegt organisatie Patrick van Tilburg. “Met deze editie willen we onze positie versterken. We zijn nog het enige evenement dat zich specifiek op dit marktsegment richt.” Op de beursvloer tonen exposanten hun nieuwste modellen, aangevuld met allerlei toeleveranciers en dienstverleners. Eén van de eyecatchers is de Bestelauto van het jaar 2019: de Peugeot Expert. Behalve de presentatie van diverse nieuwe modellen - waaronder de International Vans of the Year: Opel Combo, Citroën Berlingo en Peugeot Partner, de Toyota Proace en de Ford Transit is er tijdens het event alle ruimte om proefritten te maken, bestelwagens te laten taxeren of in te ruilen.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe ...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

ReinigingsDemoDagen van start op nieuw...

De nieuwe Opel Movano

Scania viert 50 jaar V8 met een bijzon...

Rotterdam schrapt ontheffing milieuzon...

Code 95 voor schuifvloer-chauffeurs

Het Tekno Event 2019 komt er weer aan

Stralis X-Way met VDL Haakarm voor RCK

DACHSER test vrachtwagens op aardgas


Rijden met nieuwe Actros: veel nieuwe techniek
De nieuwe Mercedes-Benz Actros werd verleden jaar geïntroduceerd in Berlijn en was hierna met de nieuwe 'Mirrorcams' te zien op de IAA in Hannover. De eerste auto's worden zo langzamerhand afgeleverd. De De Actros moest perfect worden, vandaar dat het wat langer duurde. Maar met alle assistentiesystemen die autonoom rijden op level 2 mogelijk maken, zou je haast kunnen stellen dat het het wachten waard is.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trucks.nl
HEBIC
advertise
snapon
vako
facebook
Cuppers
meiller
almic
Knapen
Autoboek International
rino
rdd
terberg
Hoornweg
vdl
Middelbos
Trailned
Capriƫl Nederland
scania
Sluitsnel