home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Oktober 2018, 09.07 uur


Gomes Noord-Holland en Biemond & van Wijk gaan samen verder

Vanaf heden gaat Biemond & van Wijk B.V. verder onder de naam Gomes Noord-Holland B.V. Daarmee worden twee vooraanstaande familiebedrijven samengevoegd tot één organisatie die haar positie als mobiliteitsaanbieder verder vorm wil geven. Alle Sales- en After Sales-activiteiten voor Mercedes-Benz, Fuso en smart van het huidige Biemond & van Wijk B.V. en van Schade Centrum Biemond B.V. worden door Gomes Noord-Holland overgenomen. Met deze overname geeft Gomes Noord-Holland uiting aan haar ambitie om een nog sterkere Mercedes-Benz partner te worden waarbij ze haar positie op zowel de particuliere als de zakelijke markt verder wil uitbouwen.

Met de integratie van Biemond & van Wijk binnen Gomes Noord-Holland komt er een vervolg op de succesvolle overname van de Mercedes-Benz Trucks verkoopactiviteiten die in 2017 plaatsvond. Intensief overleg tussen de twee familiebedrijven leidt nu tot het ontstaan van een sterke organisatie. Het verzorgingsgebied van Gomes Noord-Holland reikt van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Daarmee onderstreept Gomes Noord-Holland de ambitie om de huidige marktpositie voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens, bestelwagens en trucks van Mercedes-Benz te versterken en verder uit te bouwen. Tegelijkertijd kan Gomes Noord-Holland verder inzetten op haar service-activiteiten, met als ultieme doel ‘klanten voor het leven’.

Alle medewerkers van Biemond & van Wijk worden integraal overgenomen door Gomes Noord-Holland. Dit was een topprioriteit binnen het overname-akkoord. Gomes Noord-Holland zal de nodige tijd investeren in een correcte samenvoeging van de twee bedrijven die respect en waardering voor hun medewerkers hoog in het vaandel dragen. “Deze overname bevestigt onze groei-ambities”, vertelt Peter Gomes. “Maar daarbij doen we geen enkele concessie op het gebied van onze service. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele dienstverlening op maat. En dat is alleen mogelijk dankzij onze medewerkers. Zij maken dat wij elke dag uitblinken in wat we doen. Kortom, de menselijke factor blijft binnen onze onderneming één van de belangrijkste pijlers.”

Jacco Biemond: ”De vele gesprekken met Peter Gomes en de plezierige ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de integratie van onze truckdivisies, hebben mij ervan overtuigd dat Gomes Noord-Holland over het juiste DNA beschikt om onze klanten de service te bieden zoals zij die van Biemond & van Wijk gewend zijn. Dit plus de aanwezige kennis, de kunde én de omgang met de medewerkers waren van doorslaggevend belang om deze stap te zetten. Ze geven mij het volste vertrouwen dat ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers in goede handen zijn.” Gomes Noord-Holland: 85 jaar ervaring Gomes Noord-Holland bestaat volgend jaar 85 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland. Onder leiding van Peter Gomes en zijn managementteam is het bedrijf de afgelopen jaren fors gegroeid, onder meer dankzij de overname van Centraal Automobiel Bedrijven (2009), de oprichting van Truck & Trailer Groep (2012) en de samenwerking met Truck Service Simons (2014). De samenvoeging met Biemond & van Wijk draagt verder bij aan de groeiambitie van de organisatie.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
rino
Autoboek International
snapon
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
baat
advertise
Hoornweg
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
Middelbos
HEBIC
terberg
almic
scania
rdd
Trailned
Cuppers