home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 30 Oktober 2018, 09.07 uur


Gomes Noord-Holland en Biemond & van Wijk gaan samen verder

Vanaf heden gaat Biemond & van Wijk B.V. verder onder de naam Gomes Noord-Holland B.V. Daarmee worden twee vooraanstaande familiebedrijven samengevoegd tot één organisatie die haar positie als mobiliteitsaanbieder verder vorm wil geven. Alle Sales- en After Sales-activiteiten voor Mercedes-Benz, Fuso en smart van het huidige Biemond & van Wijk B.V. en van Schade Centrum Biemond B.V. worden door Gomes Noord-Holland overgenomen. Met deze overname geeft Gomes Noord-Holland uiting aan haar ambitie om een nog sterkere Mercedes-Benz partner te worden waarbij ze haar positie op zowel de particuliere als de zakelijke markt verder wil uitbouwen.

Met de integratie van Biemond & van Wijk binnen Gomes Noord-Holland komt er een vervolg op de succesvolle overname van de Mercedes-Benz Trucks verkoopactiviteiten die in 2017 plaatsvond. Intensief overleg tussen de twee familiebedrijven leidt nu tot het ontstaan van een sterke organisatie. Het verzorgingsgebied van Gomes Noord-Holland reikt van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Daarmee onderstreept Gomes Noord-Holland de ambitie om de huidige marktpositie voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens, bestelwagens en trucks van Mercedes-Benz te versterken en verder uit te bouwen. Tegelijkertijd kan Gomes Noord-Holland verder inzetten op haar service-activiteiten, met als ultieme doel ‘klanten voor het leven’.

Alle medewerkers van Biemond & van Wijk worden integraal overgenomen door Gomes Noord-Holland. Dit was een topprioriteit binnen het overname-akkoord. Gomes Noord-Holland zal de nodige tijd investeren in een correcte samenvoeging van de twee bedrijven die respect en waardering voor hun medewerkers hoog in het vaandel dragen. “Deze overname bevestigt onze groei-ambities”, vertelt Peter Gomes. “Maar daarbij doen we geen enkele concessie op het gebied van onze service. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele dienstverlening op maat. En dat is alleen mogelijk dankzij onze medewerkers. Zij maken dat wij elke dag uitblinken in wat we doen. Kortom, de menselijke factor blijft binnen onze onderneming één van de belangrijkste pijlers.”

Jacco Biemond: ”De vele gesprekken met Peter Gomes en de plezierige ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de integratie van onze truckdivisies, hebben mij ervan overtuigd dat Gomes Noord-Holland over het juiste DNA beschikt om onze klanten de service te bieden zoals zij die van Biemond & van Wijk gewend zijn. Dit plus de aanwezige kennis, de kunde én de omgang met de medewerkers waren van doorslaggevend belang om deze stap te zetten. Ze geven mij het volste vertrouwen dat ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers in goede handen zijn.” Gomes Noord-Holland: 85 jaar ervaring Gomes Noord-Holland bestaat volgend jaar 85 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland. Onder leiding van Peter Gomes en zijn managementteam is het bedrijf de afgelopen jaren fors gegroeid, onder meer dankzij de overname van Centraal Automobiel Bedrijven (2009), de oprichting van Truck & Trailer Groep (2012) en de samenwerking met Truck Service Simons (2014). De samenvoeging met Biemond & van Wijk draagt verder bij aan de groeiambitie van de organisatie.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Laagste winstniveau in jaren in transp...

Vervolg van het boek Dijkrijders versc...

Minister reikt awards uit op TLN-congres

ICT & Logistiek trekt een recordaantal...

De ZRD rijdt op 'eigen afval' met Blau...

Nieuw boek van Hans Stoovelaar: DAF F2800

Meer kilometers dan ooit door Nederlan...

Reactietijd chauffeur flink langzamer ...

Nikola toont waterstoftruck 'Tre' voor...

Meer veilige parkeerplaatsen voor truc...


Laagste winstniveau in jaren in transport en logistiek
De winsten in de transport en logistiek waren in het derde kwartaal van 2018 op het laagste niveau sinds begin 2014. Juist nu de economie goed draait, stijgen de prijzen nog steeds niet voldoende om de gestegen kosten te compenseren. De sector groeit minder hard dan in vorige kwartalen: 46% meldt een stijging van de bedrijvigheid, waar dat in het tweede kwartaal 56% was.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trucks.nl
terberg
rino
HEBIC
Cuppers
Middelbos
facebook
vdl
Trailer innovation
Kohl
D-tec
advertise
Hoornweg
Capriƫl Nederland
DHS
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
Trailned
Van Schaften Trucks