home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Oktober 2018, 14.13 uur


150 MAN's TGX voor Remco Vos

Logistiek dienstverlener Remco Vos heeft 150 MAN’s TGX 18-460 BLS besteld voor zijn vestiging in Litouwen. Deze trucks vervangen het huidige MAN-wagenpark van het bedrijf. De 150 MAN TGX-modellen die Remco Vos heeft besteld, zijn vooral bedoeld voor transport van stukgoed richting West-Europa. Alle modellen zijn voorzien van de ruime en comfortabele XXL-cabine. De trucks worden tussen 2019 en 2020 gefaseerd afgeleverd.

Doorslaggevende pluspunten

De 150 nieuwe MAN-trucks vervangen evenzoveel MAN-modellen die het bedrijf sinds 2011 inzette. Het huidige MAN-wagenpark van Remco Vos heeft zich op het gebied van betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Dit was een belangrijke factor in de totstandkoming van de nieuwe overeenkomst. Ook de gunstige Total Cost of Ownership (TCO) speelde daarbij een belangrijke rol: de MAN TGX is robuust én efficiënt.

De service van een dekkend netwerk

Zeker met het oog op het internationale karakter van de inzet van de nieuwe trucks is optimale inzetbaarheid voor Remco Vos een cruciale factor. Daarvoor maakt de logistiek dienstverlener speciale onderhoudscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd in Nederland. Ook het Europees dekkende netwerk en het uitgebreide dienstenpakket van de after sales-organisatie van MAN dragen bij aan optimale uptime of inzetbaarheid.

‘Alles-in-één’-oplossing

Remco Vos heeft nadrukkelijk ook gekozen voor een ‘alles in-één’-oplossing’. Naast de levering en het onderhoud verzorgt MAN Truck & Bus Nederland namelijk ook de leaseconstructie van de trucks. Voor Vos betekent dit: een vast aanspreekpunt én complete ontzorging op één adres. Remco Vos is in Nederland actief met de bedrijven Vortex Logistics, De Klok Logistics en Van Vliet Transport.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Laagste winstniveau in jaren in transp...

Vervolg van het boek Dijkrijders versc...

Minister reikt awards uit op TLN-congres

ICT & Logistiek trekt een recordaantal...

De ZRD rijdt op 'eigen afval' met Blau...

Nieuw boek van Hans Stoovelaar: DAF F2800

Meer kilometers dan ooit door Nederlan...

Reactietijd chauffeur flink langzamer ...

Nikola toont waterstoftruck 'Tre' voor...

Meer veilige parkeerplaatsen voor truc...


Laagste winstniveau in jaren in transport en logistiek
De winsten in de transport en logistiek waren in het derde kwartaal van 2018 op het laagste niveau sinds begin 2014. Juist nu de economie goed draait, stijgen de prijzen nog steeds niet voldoende om de gestegen kosten te compenseren. De sector groeit minder hard dan in vorige kwartalen: 46% meldt een stijging van de bedrijvigheid, waar dat in het tweede kwartaal 56% was.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Hoornweg
Capriƫl Nederland
advertise
Trailned
DHS
HEBIC
snapon
Van Schaften Trucks
Kohl
rino
Cuppers
D-tec
Middelbos
Trailer innovation
Trucks.nl
facebook
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
terberg