home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Oktober 2018, 14.13 uur


150 MAN's TGX voor Remco Vos

Logistiek dienstverlener Remco Vos heeft 150 MAN’s TGX 18-460 BLS besteld voor zijn vestiging in Litouwen. Deze trucks vervangen het huidige MAN-wagenpark van het bedrijf. De 150 MAN TGX-modellen die Remco Vos heeft besteld, zijn vooral bedoeld voor transport van stukgoed richting West-Europa. Alle modellen zijn voorzien van de ruime en comfortabele XXL-cabine. De trucks worden tussen 2019 en 2020 gefaseerd afgeleverd.

Doorslaggevende pluspunten

De 150 nieuwe MAN-trucks vervangen evenzoveel MAN-modellen die het bedrijf sinds 2011 inzette. Het huidige MAN-wagenpark van Remco Vos heeft zich op het gebied van betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Dit was een belangrijke factor in de totstandkoming van de nieuwe overeenkomst. Ook de gunstige Total Cost of Ownership (TCO) speelde daarbij een belangrijke rol: de MAN TGX is robuust én efficiënt.

De service van een dekkend netwerk

Zeker met het oog op het internationale karakter van de inzet van de nieuwe trucks is optimale inzetbaarheid voor Remco Vos een cruciale factor. Daarvoor maakt de logistiek dienstverlener speciale onderhoudscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd in Nederland. Ook het Europees dekkende netwerk en het uitgebreide dienstenpakket van de after sales-organisatie van MAN dragen bij aan optimale uptime of inzetbaarheid.

‘Alles-in-één’-oplossing

Remco Vos heeft nadrukkelijk ook gekozen voor een ‘alles in-één’-oplossing’. Naast de levering en het onderhoud verzorgt MAN Truck & Bus Nederland namelijk ook de leaseconstructie van de trucks. Voor Vos betekent dit: een vast aanspreekpunt én complete ontzorging op één adres. Remco Vos is in Nederland actief met de bedrijven Vortex Logistics, De Klok Logistics en Van Vliet Transport.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Capriƫl Nederland
rino
baat
advertise
Autoboek International
scania
terberg
facebook
rdd
almic
Trucks.nl