home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 21 Oktober 2018, 14.02 uur


Sportieve versie van de Volkswagen Transporter

Voor ondernemers die met hun bestelbus extra goed voor de dag willen komen heeft Volkswagen de Transporter voorzien van een sportief pakket. Hierin zijn extra luxe en looks elementen opgenomen die je ook van een sportieve bus mag verlangen. De Transporter Sport onderscheidt zich door opvallende accenten, om te beginnen met de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur). Ook de sidestyling ter hoogte van de dorpels is uitgevoerd in zwart of grijs. De subtiele striping op de flanken zet de strakke lijnvoering van de Transporter extra kracht bij. Verder is de extra sportieve Transporter herkenbaar aan de Sport-logo’s op de voorschermen en de unieke Sport beschermrand van de achterbumper. De voorschermen en luxe vloermatten zijn voorzien van het Sport-embleem.

Het Sport-pakket is leverbaar voor de Transporter Highline en Exclusive Edition (Gesloten Bestelwagen en Dubbele Cabine) en kost € 700 euro. Voor meer informatie over de Transporter in Sport-uitvoering: Https://www.vwbedrijfswagens.nl/nl/ontdek-en-koop/acties/Transporter.html

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
advertise
rino
Anema Trucks & Spare Parts
baat
Trucks.nl
terberg
almic
snapon
HEBIC
Middelbos
rdd
Cuppers
Hoornweg
vdl
scania
Autoboek International
Trailned
Capriƫl Nederland