home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 20 September 2018, 15.36 uur


Special ICT & Logistiek

Binnenkort wordt de vakbeurs ICT & Logistiek weer georganiseerd. Behoort uw bedrijf ook tot de deelnemers? Grijp dan nu uw kans. Auto- en Transportwereld zal van deze vakbeurs, uitgebreid verslag doen door middel van een special die op vrijdag 26 oktober verschijnt.
Wilt u de abonnees van Auto- en Transportwereld ook door middel van deze voorbeschouwing op de hoogte stellen van uw deelname of noviteiten van uw bedrijf? Dan verzoeken wij u om ons zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 12 oktober ons te informeren over datgene dat u tijdens deze vakbeurs specifiek onder de aandacht wilt brengen. Natuurlijk is het verstandig om dit zo spoedig mogelijk te doen.
Deze redactionele vermelding kost u niets, hooguit iets van uw tijd, want u zult zelf het een en ander aan informatie op papier moeten zetten en ons toe moeten sturen, het liefst per E-mail: (post@atw.nl) en eventueel vergezeld van foto's in JPEG-formaat.

Ook bestaat er de mogelijkheid in deze special te adverteren. Hierdoor krijgt uw product of dienst nog meer de aandacht die het verdient! Neemt u hiervoor contact op met onze advertentieafdeling. Tel. 0570-628 092 of mail naar: post@atw.nl

Wij wensen u een succesvolle beurs toe. Team ATW.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Frankrijk gaat naar veertig ton totaal...

PNO Nederland mikt op groei

CornerEye voor MAN TGS en TGX goedgekeurd

Slimme logistiek kan al 50 procent emi...

NIWO komt graag in contact met Engelan...

Actros SilverStar Edition steelt de sh...

DR!VE bereidt sector Transport en Logi...

IAA 2018, groot, groter grootst !

Uitstel vrijstellingsregeling C-rijbewijs

Ford start productie van elektrische S...


Frankrijk gaat naar veertig ton totaalgewicht
Frankrijk gaat grenzen stellen aan het totaalgewicht van vrachtauto’s. Het land komt met een wetswijziging waardoor het verboden wordt om met 44 ton totaalgewicht vanuit omliggende landen Frankrijk binnen te rijden. Veertig ton wordt het maximum. Binnen Frankrijk geldt 44 ton als maximaal toegestane massa. Op dit moment wordt het ook toegestaan om bijvoorbeeld vanuit België met een dergelijke massa naar Frankrijk te rijden,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Capriƫl Nederland
terberg
advertise
Hoornweg
Middelbos
HEBIC
rino
Trailned
D-tec
Kohl
Trucks.nl
snapon
Trailer innovation
Van Schaften Trucks
vdl
Cuppers
DHS
facebook
Anema Trucks & Spare Parts