home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 September 2018, 16.03 uur


Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Transport Compleet in Gorinchem is op 4, 5 en 6 september 2018 bezocht door 11.437 vakprofessionals. Traditiegetrouw was de woensdag de drukstbezochte dag met ruim 4.300 bezoekers. “We zijn sinds de laatste edities volop aan het sturen op kwaliteit in plaats van kwantiteit van bezoekers. Op Transport Compleet draait het om professionals, een vakbeurs waar onze exposanten in contact raken met kwalitatief aantrekkelijke bezoekers om (nieuwe) contacten te leggen of direct zaken te doen. Als we naar deze editie kijken, zijn we daar volgens onze exposanten behoorlijk in geslaagd”, zegt John Sijpkes, marketeer Automotive & Transport namens beursorganisator Easyfairs.

De gehele transportbranche was vertegenwoordigd op Transport Compleet in Gorinchem. Meer dan 225 exposanten waren aanwezig, waaronder de zeven grote truckmerken: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en Renault. Er was dit jaar ook een vacatureplein met meer dan 75 openstaande banen, verdeeld over commerciële, technische en chauffeursfuncties. Het plein werd drukbezocht en diverse exposanten hebben op de beursvloer al gesprekken gevoerd. De tevredenheid onder exposanten werd ook bevestigd door het feit dat meerdere deelnemers zich direct tijdens Transport Compleet Gorinchem al inschreven voor de 2019-editie om zo verzekerd te zijn van hun (eigen) plek in Evenementenhal Gorinchem. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is van 26 tot en met 28 maart 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.

In de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld met verschijningsdatum 28 september, zal een uitgebreid verslag gepubliceerd worden. Nog geen abonnee? Kijk bovenaan deze website onder het tabblad 'abonnement' naar de mogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

DHS
Van Schaften Trucks
Cuppers
Middelbos
terberg
Kohl
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
D-tec
advertise
Capriƫl Nederland
vdl
rino
HEBIC
Hoornweg
Trailned