home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 September 2018, 16.03 uur


Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Transport Compleet in Gorinchem is op 4, 5 en 6 september 2018 bezocht door 11.437 vakprofessionals. Traditiegetrouw was de woensdag de drukstbezochte dag met ruim 4.300 bezoekers. “We zijn sinds de laatste edities volop aan het sturen op kwaliteit in plaats van kwantiteit van bezoekers. Op Transport Compleet draait het om professionals, een vakbeurs waar onze exposanten in contact raken met kwalitatief aantrekkelijke bezoekers om (nieuwe) contacten te leggen of direct zaken te doen. Als we naar deze editie kijken, zijn we daar volgens onze exposanten behoorlijk in geslaagd”, zegt John Sijpkes, marketeer Automotive & Transport namens beursorganisator Easyfairs.

De gehele transportbranche was vertegenwoordigd op Transport Compleet in Gorinchem. Meer dan 225 exposanten waren aanwezig, waaronder de zeven grote truckmerken: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en Renault. Er was dit jaar ook een vacatureplein met meer dan 75 openstaande banen, verdeeld over commerciële, technische en chauffeursfuncties. Het plein werd drukbezocht en diverse exposanten hebben op de beursvloer al gesprekken gevoerd. De tevredenheid onder exposanten werd ook bevestigd door het feit dat meerdere deelnemers zich direct tijdens Transport Compleet Gorinchem al inschreven voor de 2019-editie om zo verzekerd te zijn van hun (eigen) plek in Evenementenhal Gorinchem. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is van 26 tot en met 28 maart 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.

In de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld met verschijningsdatum 28 september, zal een uitgebreid verslag gepubliceerd worden. Nog geen abonnee? Kijk bovenaan deze website onder het tabblad 'abonnement' naar de mogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rino
baat
Capriƫl Nederland
terberg
Trucks.nl
meiller
rdd
Hoornweg
Trailned
almic
vdl
Middelbos
HEBIC
Autoboek International
snapon
Tibeg
facebook
advertise
Cuppers
scania