home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 September 2018, 16.03 uur


Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Transport Compleet in Gorinchem is op 4, 5 en 6 september 2018 bezocht door 11.437 vakprofessionals. Traditiegetrouw was de woensdag de drukstbezochte dag met ruim 4.300 bezoekers. “We zijn sinds de laatste edities volop aan het sturen op kwaliteit in plaats van kwantiteit van bezoekers. Op Transport Compleet draait het om professionals, een vakbeurs waar onze exposanten in contact raken met kwalitatief aantrekkelijke bezoekers om (nieuwe) contacten te leggen of direct zaken te doen. Als we naar deze editie kijken, zijn we daar volgens onze exposanten behoorlijk in geslaagd”, zegt John Sijpkes, marketeer Automotive & Transport namens beursorganisator Easyfairs.

De gehele transportbranche was vertegenwoordigd op Transport Compleet in Gorinchem. Meer dan 225 exposanten waren aanwezig, waaronder de zeven grote truckmerken: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en Renault. Er was dit jaar ook een vacatureplein met meer dan 75 openstaande banen, verdeeld over commerciële, technische en chauffeursfuncties. Het plein werd drukbezocht en diverse exposanten hebben op de beursvloer al gesprekken gevoerd. De tevredenheid onder exposanten werd ook bevestigd door het feit dat meerdere deelnemers zich direct tijdens Transport Compleet Gorinchem al inschreven voor de 2019-editie om zo verzekerd te zijn van hun (eigen) plek in Evenementenhal Gorinchem. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is van 26 tot en met 28 maart 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.

In de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld met verschijningsdatum 28 september, zal een uitgebreid verslag gepubliceerd worden. Nog geen abonnee? Kijk bovenaan deze website onder het tabblad 'abonnement' naar de mogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

DHS
snapon
D-tec
Cuppers
Trailned
Trailer innovation
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
Van Schaften Trucks
terberg
advertise
Hoornweg
rino
facebook
vdl
Capriƫl Nederland
HEBIC
Trucks.nl