home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 September 2018, 09.36 uur


ClassTrucks biedt ruime keus in jong gebruikt

Classtrucks.com is een weliswaar relatief jonge (2015) dealer van tweedehands trucks en trailers; de onderneming is enorm groeiende. Dit jaar verwacht men de opening van al weer het negende en tiende dealerschap in Europa. Naast dealers in Duitsland, Polen en Litouwen is voor Nederland Truck & Trailer Center Heteren de vertegenwoordiger van classtrucks.com. De dealers hebben niet alleen een functie als aanspreekpunt en in de aftersales, maar ook in het vakkundig servicen van alle voertuigen, voordat ze te koop worden aangeboden.

Niet alleen een breed en diep aanbod van trucks en trailers staat centraal voor classtrucks.com, maar ook een goede service. De vrachtwagens en opleggers in het aanbod zijn altijd van de eerste eigenaar afkomstig. Bovendien is van alle voertuigen de volledige servicehistorie beschikbaar. Voordat een voertuig in het aanbod wordt opgenomen, wordt deze geïnspecteerd in een erkend servicecentrum. Versleten delen worden vervangen en ook de banden voldoen aan alle veiligheidseisen. Olie, water, spiegels en verlichting worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd of bijgevuld. Natuurlijk worden voertuigen ook, zowel binnen als buiten schoon afgeleverd. Ook het vervoer naar de koper - wereldwijd - wordt geregeld. Zowel kleine transporteurs, op zoek naar één vrachtwagen, als middelgrote ondernemingen die meerdere vrachtwagens of opleggers per jaar kopen, kunnen bij classtrucks.com te kust en te keur. Het aanbod bestaat uit liefst 3.000 voertuigen, afkomstig van de eerste eigenaar. De gemiddelde leeftijd van de voertuigen is drie jaar. Trucks zijn er van Volvo en Mercedes-Benz. Trailers van Schmitz Cargobull, Krone en Kögel. Elk aanbod op de website is voorzien van vele foto's, waaronder zelfs 360 graden foto's. "ClassTrucks is een relatief nieuwe speler op de gebruikte markt voor commercieel transport. We zijn echter van mening dat de ervaring die we hebben opgedaan, door nauwe samenwerking met Europa's grootste logistieke en vrachtbedrijven, één van de sterke punten van ons bedrijf is. Ons doel is niet alleen om voertuigen te verkopen - ons doel is om uw problemen op te lossen en samen te groeien", aldus een vertegenwoordiger van Classtrucks. "We bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Wij zijn er daarbij van overtuigd dat een de kwaliteit die we voorstaan in ons aanbod bepalend is voor de goede relatie met onze klanten. Die kwaliteit wordt verzekerd door de ervaren technici van onze dealerbedrijven, die elk onderdeel van een voertuig zorgvuldig bekijken, repareren, onderhouden en klaar maken voor nieuw gebruik."

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
snapon
Trailned
D-tec
Middelbos
Trailer innovation
rino
vdl
Capriƫl Nederland
Cuppers
terberg
Hoornweg
Kohl
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
HEBIC
advertise
DHS
Trucks.nl