home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 September 2018, 09.36 uur


ClassTrucks biedt ruime keus in jong gebruikt

Classtrucks.com is een weliswaar relatief jonge (2015) dealer van tweedehands trucks en trailers; de onderneming is enorm groeiende. Dit jaar verwacht men de opening van al weer het negende en tiende dealerschap in Europa. Naast dealers in Duitsland, Polen en Litouwen is voor Nederland Truck & Trailer Center Heteren de vertegenwoordiger van classtrucks.com. De dealers hebben niet alleen een functie als aanspreekpunt en in de aftersales, maar ook in het vakkundig servicen van alle voertuigen, voordat ze te koop worden aangeboden.

Niet alleen een breed en diep aanbod van trucks en trailers staat centraal voor classtrucks.com, maar ook een goede service. De vrachtwagens en opleggers in het aanbod zijn altijd van de eerste eigenaar afkomstig. Bovendien is van alle voertuigen de volledige servicehistorie beschikbaar. Voordat een voertuig in het aanbod wordt opgenomen, wordt deze geïnspecteerd in een erkend servicecentrum. Versleten delen worden vervangen en ook de banden voldoen aan alle veiligheidseisen. Olie, water, spiegels en verlichting worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd of bijgevuld. Natuurlijk worden voertuigen ook, zowel binnen als buiten schoon afgeleverd. Ook het vervoer naar de koper - wereldwijd - wordt geregeld. Zowel kleine transporteurs, op zoek naar één vrachtwagen, als middelgrote ondernemingen die meerdere vrachtwagens of opleggers per jaar kopen, kunnen bij classtrucks.com te kust en te keur. Het aanbod bestaat uit liefst 3.000 voertuigen, afkomstig van de eerste eigenaar. De gemiddelde leeftijd van de voertuigen is drie jaar. Trucks zijn er van Volvo en Mercedes-Benz. Trailers van Schmitz Cargobull, Krone en Kögel. Elk aanbod op de website is voorzien van vele foto's, waaronder zelfs 360 graden foto's. "ClassTrucks is een relatief nieuwe speler op de gebruikte markt voor commercieel transport. We zijn echter van mening dat de ervaring die we hebben opgedaan, door nauwe samenwerking met Europa's grootste logistieke en vrachtbedrijven, één van de sterke punten van ons bedrijf is. Ons doel is niet alleen om voertuigen te verkopen - ons doel is om uw problemen op te lossen en samen te groeien", aldus een vertegenwoordiger van Classtrucks. "We bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Wij zijn er daarbij van overtuigd dat een de kwaliteit die we voorstaan in ons aanbod bepalend is voor de goede relatie met onze klanten. Die kwaliteit wordt verzekerd door de ervaren technici van onze dealerbedrijven, die elk onderdeel van een voertuig zorgvuldig bekijken, repareren, onderhouden en klaar maken voor nieuw gebruik."

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rdd
Middelbos
scania
meiller
advertise
snapon
Trailned
Cuppers
almic
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Tibeg
baat
terberg
vdl
Trucks.nl
Autoboek International
facebook
HEBIC
rino