home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 September 2018, 08.50 uur


MAN-dealer Thieu van Dorst breidt uit

Met de overname van de MAN Nederland Dealer vestigingen MAN Tilburg en MAN Den Bosch komt het totaal van MAN vestigingen voor Thieu van Dorst Bedrijfswagens op vijf. Thieu van Dorst Bedrijfswagens met drie vestigingen in Zeeland en West Brabant is in de zeventiger jaren gestart in Terheijden boven Breda. De onderneming is onder leiding van Joop Meijer uitgegroeid tot een zeer succesvolle MAN dealer in Nederland. Joop Meijer heeft het bedrijf tien jaar geleden overgenomen van Thieu van Dorst en met de uitbreiding nu naar Midden en Oost Brabant maakt hij een volgende stap in de groei van het bedrijf.

Naast de verkoop en service van MAN Trucks en Bestelwagens zijn ook de verkoop van gebruikte Trucks, Trailers en Bestelwagens alsmede verhuur en in huis financieringen steeds belangrijker geworden om een totaal aanbieder te zijn in de transport branche. Deze activiteiten zullen ook verder uitgebouwd gaan worden in de nieuwe vestigingen. Met deze overname is Thieu van Dorst Bedrijfswagens tevens service partner van Volkswagen Bedrijfswagens geworden.

MAN Tilburg en MAN Den Bosch waren ooit vestigingen van het familie bedrijf Vullings. Alle medewerkers worden overgenomen door Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. en vanaf 1 september worden de activiteiten voortgezet onder de nieuwe naam. Joop Meijer: "De groei van ons familiebedrijf wordt met deze overname doorgezet. Wij herkennen bij de twee MAN Nederland Dealer vestigingen dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest en wij streven naar een snelle en soepele integratie van deze vestigingen. Dit geeft ons het volste vertrouwen dat wij onze klanten een sterke service kunnen blijven bieden. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons bedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties in Zeeland en Noord Brabant, te weten Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Den Bosch".

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Middelbos
Trailer innovation
Trailned
HEBIC
Kohl
Trucks.nl
terberg
Capriƫl Nederland
Hoornweg
facebook
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
rino
DHS
advertise
Van Schaften Trucks
Cuppers
snapon
D-tec