home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 September 2018, 08.50 uur


MAN-dealer Thieu van Dorst breidt uit

Met de overname van de MAN Nederland Dealer vestigingen MAN Tilburg en MAN Den Bosch komt het totaal van MAN vestigingen voor Thieu van Dorst Bedrijfswagens op vijf. Thieu van Dorst Bedrijfswagens met drie vestigingen in Zeeland en West Brabant is in de zeventiger jaren gestart in Terheijden boven Breda. De onderneming is onder leiding van Joop Meijer uitgegroeid tot een zeer succesvolle MAN dealer in Nederland. Joop Meijer heeft het bedrijf tien jaar geleden overgenomen van Thieu van Dorst en met de uitbreiding nu naar Midden en Oost Brabant maakt hij een volgende stap in de groei van het bedrijf.

Naast de verkoop en service van MAN Trucks en Bestelwagens zijn ook de verkoop van gebruikte Trucks, Trailers en Bestelwagens alsmede verhuur en in huis financieringen steeds belangrijker geworden om een totaal aanbieder te zijn in de transport branche. Deze activiteiten zullen ook verder uitgebouwd gaan worden in de nieuwe vestigingen. Met deze overname is Thieu van Dorst Bedrijfswagens tevens service partner van Volkswagen Bedrijfswagens geworden.

MAN Tilburg en MAN Den Bosch waren ooit vestigingen van het familie bedrijf Vullings. Alle medewerkers worden overgenomen door Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. en vanaf 1 september worden de activiteiten voortgezet onder de nieuwe naam. Joop Meijer: "De groei van ons familiebedrijf wordt met deze overname doorgezet. Wij herkennen bij de twee MAN Nederland Dealer vestigingen dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest en wij streven naar een snelle en soepele integratie van deze vestigingen. Dit geeft ons het volste vertrouwen dat wij onze klanten een sterke service kunnen blijven bieden. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons bedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties in Zeeland en Noord Brabant, te weten Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Den Bosch".

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

almic
Capriƫl Nederland
facebook
Middelbos
Autoboek International
baat
rino
terberg
scania
HEBIC
snapon
Cuppers
advertise
meiller
Tibeg
Hoornweg
rdd
Trucks.nl
vdl
Trailned