home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 31 Augustus 2018, 08.53 uur


Aangifteloket ladingdiefstal steeds vaker gebruikt

Het telefonische aangifteloket, waar chauffeurs en ondernemers ladingdiefstal kunnen melden, wordt steeds vaker gebruikt. Een jaar na de opening van het loket komt 19% van alle aangiften van ladingdiefstal via dit loket bij de politie binnen. Vanaf 15 mei 2017 is het aangifteloket ladingdiefstallen operationeel en kan iedere ondernemer of chauffeur 24 uur per dag melding doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het loket is bestemd voor transportvoertuigen zwaarder dan 3.500 kilogram (totaalgewicht).

TLN: percentage moet omhoog

Dat nu al 19% van alle aangiften van ladingdiefstal binnenkomen via dit speciale loket is mooi, vindt TLN. Maar TLN ziet dat percentage graag snel stijgen. Want bij het telefonisch aangifteloket ladingdiefstal krijgt de beller een medewerker gespecialiseerd in ladingdiefstal aan de lijn. Hij of zij wordt dus sneller geholpen. Daarbij is de kwaliteit van de aangifte hoger omdat een gespecialiseerde medewerker eerder de juiste vragen stelt en de noodzakelijke informatie noteert om daders op te sporen.

Hoe het werkt

Logistiek ondernemers of chauffeurs bellen 088-0087444 en doen telefonisch aangifte. Bij meldingen binnen kantooruren wordt de aangifte meteen opgenomen. Wordt er na kantooruren gebeld dan wordt het incident geregistreerd en zoekt de politie de eerstvolgende werkdag contact om de aangifte op te nemen. Als er een snelle opvolging nodig is dan onderneemt de politie direct actie. Ondernemers verliezen dus geen tijd, kunnen ongeacht tijd en plaats aangifte doen en hoeven nu nog maar 1 nummer te bellen voor zowel diefstal van een vrachtauto of lading.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Van Schaften Trucks
terberg
Kohl
advertise
HEBIC
Cuppers
snapon
D-tec
DHS
vdl
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
rino
Trailned
Middelbos
Trucks.nl