home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Augustus 2018, 13.12 uur


Vehco neemt Groeneveld ICT over

Door de overname groeit Vehco significant het aantal actieve eenheden en wordt het de voornaamste leverancier van telematica-systemen voor de transport en logistieke sector in Europa. Vehco, een bedrijf in de AddSecure Group, heeft bekendgemaakt dat het Groeneveld ICT Solutions heeft overgenomen.

Groeneveld ICT is een toonaangevende Nederlandse leverancier van vlootbeheersystemen en transportbeheersoftware (TMS) voor een breed scala aan transportbedrijven in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland en Polen. Door de activiteiten van Groeneveld ICT Solutions te integreren in haar eigen activiteiten, gaat Vehco nog een stap verder en wordt Europees leider in vlootbeheersystemen, voor zware vrachtwagens, en transportsoftware-oplossingen voor tal van transport-, logistieke- en distributiebedrijven. Toen AddSecure in mei dit jaar de nieuwe eigenaar werd, gaf dit Vehco de financiële slagkracht om de grootste leverancier van systemen voor vlootbeheer in Europa te worden voor zware bedrijfsvoertuigen (HCV). Slechts drie maanden later kondigt Vehco de strategische acquisitie van Groeneveld ICT Solutions aan. Deze acquisitie stelt Vehco in staat om de groei te versnellen door de verruiming van de geografische afzetmarkt én de verbreding van het productportfolio en ziet, bijgevolg, zijn algemene concurrentievermogen en de diensten van de onderneming in Europa versterkt.

"Door de overname van Groeneveld ICT zetten we een grote stap voorwaarts om de grootste leverancier van systemen voor Fleet Management in Europa te worden. Groeneveld ICT heeft een solide reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van toonaangevende FMS- en ultramoderne ICT-oplossingen, waaronder een uitgebreid TMS-pakket , en zal bovendien een sterk klantenbestand toevoegen ", aldus Magnus Orrebrant, CEO van Vehco.

"We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van een uitgebreide Europese groep die vertrouwd is met onze kernactiviteiten. Groeneveld ICT draagt de verantwoordelijk over een grote en trouwe klantenbasis die nu zal meeprofiteren van de innovatiemogelijkheden en expertise van Vehco en we kijken ernaar uit om onze schouders onder de verdere groei van Vehco te zetten ", aldus Luc Lammens CEO van Groeneveld ICT Solutions.

Foto: Magnus Orrebrant (CEO Vehco) and Luc Lammens (CEO Groeneveld ICT Solutions).

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

vdl
scania
rino
Cuppers
Trailned
Capriƫl Nederland
Hoornweg
HEBIC
Middelbos
meiller
Tibeg
Autoboek International
baat
rdd
facebook
advertise
snapon
almic
terberg
Trucks.nl