home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Augustus 2018, 13.12 uur


Vehco neemt Groeneveld ICT over

Door de overname groeit Vehco significant het aantal actieve eenheden en wordt het de voornaamste leverancier van telematica-systemen voor de transport en logistieke sector in Europa. Vehco, een bedrijf in de AddSecure Group, heeft bekendgemaakt dat het Groeneveld ICT Solutions heeft overgenomen.

Groeneveld ICT is een toonaangevende Nederlandse leverancier van vlootbeheersystemen en transportbeheersoftware (TMS) voor een breed scala aan transportbedrijven in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland en Polen. Door de activiteiten van Groeneveld ICT Solutions te integreren in haar eigen activiteiten, gaat Vehco nog een stap verder en wordt Europees leider in vlootbeheersystemen, voor zware vrachtwagens, en transportsoftware-oplossingen voor tal van transport-, logistieke- en distributiebedrijven. Toen AddSecure in mei dit jaar de nieuwe eigenaar werd, gaf dit Vehco de financiële slagkracht om de grootste leverancier van systemen voor vlootbeheer in Europa te worden voor zware bedrijfsvoertuigen (HCV). Slechts drie maanden later kondigt Vehco de strategische acquisitie van Groeneveld ICT Solutions aan. Deze acquisitie stelt Vehco in staat om de groei te versnellen door de verruiming van de geografische afzetmarkt én de verbreding van het productportfolio en ziet, bijgevolg, zijn algemene concurrentievermogen en de diensten van de onderneming in Europa versterkt.

"Door de overname van Groeneveld ICT zetten we een grote stap voorwaarts om de grootste leverancier van systemen voor Fleet Management in Europa te worden. Groeneveld ICT heeft een solide reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van toonaangevende FMS- en ultramoderne ICT-oplossingen, waaronder een uitgebreid TMS-pakket , en zal bovendien een sterk klantenbestand toevoegen ", aldus Magnus Orrebrant, CEO van Vehco.

"We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van een uitgebreide Europese groep die vertrouwd is met onze kernactiviteiten. Groeneveld ICT draagt de verantwoordelijk over een grote en trouwe klantenbasis die nu zal meeprofiteren van de innovatiemogelijkheden en expertise van Vehco en we kijken ernaar uit om onze schouders onder de verdere groei van Vehco te zetten ", aldus Luc Lammens CEO van Groeneveld ICT Solutions.

Foto: Magnus Orrebrant (CEO Vehco) and Luc Lammens (CEO Groeneveld ICT Solutions).

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

KerstMAN on tour in Beieren

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Allison versnellingsbakken 'made in Hu...

Kerst- en Nieuwjaarseditie Auto - en T...

Schorsing voertuig voor meerdere jaren...

Steeds meer vrouwen achter stuur van truck

DAF vindt de oudste truck nog in gebruik

Binnen vijf jaar voldoende truckparkings

Productie Scania Zwolle werkt voluit

Eerste TIR transport vanaf China naar ...


KerstMAN on tour in Beieren
MAN Truck & Bus ondersteunt de Kerstman voor het veertiende jaar en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op Kersttour door Beieren. De trekker-/opleggercombinatie van de Kerstman reist tot 21 december naar tal van (kleuter)scholen, instellingen en Kerstmarkten. De leerlingen van de MAN-trainingsworkshop hebben met oog voor detail een rode MAN TGX XXL 18.500 inclusief oplegger omgebouwd tot traditionele MAN Christmas truck.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Middelbos
Hoornweg
rino
Cuppers
advertise
HEBIC
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
terberg
snapon
Kohl
Trucks.nl
D-tec
DHS
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
vdl