home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Augustus 2018, 13.12 uur


Vehco neemt Groeneveld ICT over

Door de overname groeit Vehco significant het aantal actieve eenheden en wordt het de voornaamste leverancier van telematica-systemen voor de transport en logistieke sector in Europa. Vehco, een bedrijf in de AddSecure Group, heeft bekendgemaakt dat het Groeneveld ICT Solutions heeft overgenomen.

Groeneveld ICT is een toonaangevende Nederlandse leverancier van vlootbeheersystemen en transportbeheersoftware (TMS) voor een breed scala aan transportbedrijven in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland en Polen. Door de activiteiten van Groeneveld ICT Solutions te integreren in haar eigen activiteiten, gaat Vehco nog een stap verder en wordt Europees leider in vlootbeheersystemen, voor zware vrachtwagens, en transportsoftware-oplossingen voor tal van transport-, logistieke- en distributiebedrijven. Toen AddSecure in mei dit jaar de nieuwe eigenaar werd, gaf dit Vehco de financiële slagkracht om de grootste leverancier van systemen voor vlootbeheer in Europa te worden voor zware bedrijfsvoertuigen (HCV). Slechts drie maanden later kondigt Vehco de strategische acquisitie van Groeneveld ICT Solutions aan. Deze acquisitie stelt Vehco in staat om de groei te versnellen door de verruiming van de geografische afzetmarkt én de verbreding van het productportfolio en ziet, bijgevolg, zijn algemene concurrentievermogen en de diensten van de onderneming in Europa versterkt.

"Door de overname van Groeneveld ICT zetten we een grote stap voorwaarts om de grootste leverancier van systemen voor Fleet Management in Europa te worden. Groeneveld ICT heeft een solide reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren van toonaangevende FMS- en ultramoderne ICT-oplossingen, waaronder een uitgebreid TMS-pakket , en zal bovendien een sterk klantenbestand toevoegen ", aldus Magnus Orrebrant, CEO van Vehco.

"We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van een uitgebreide Europese groep die vertrouwd is met onze kernactiviteiten. Groeneveld ICT draagt de verantwoordelijk over een grote en trouwe klantenbasis die nu zal meeprofiteren van de innovatiemogelijkheden en expertise van Vehco en we kijken ernaar uit om onze schouders onder de verdere groei van Vehco te zetten ", aldus Luc Lammens CEO van Groeneveld ICT Solutions.

Foto: Magnus Orrebrant (CEO Vehco) and Luc Lammens (CEO Groeneveld ICT Solutions).

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Hoornweg
D-tec
rino
facebook
vdl
Van Schaften Trucks
advertise
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
Kohl
HEBIC
Trailer innovation
DHS
Trailned
Cuppers
terberg
Middelbos
snapon
Anema Trucks & Spare Parts