home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 Juli 2018, 14.24 uur


Transport Compleet Gorinchem met bekenden, nieuwkomers en trucks

Transport Compleet Gorinchem viert over exact twee maanden haar veertiende editie. Uit de voorlopige inschrijvingen blijkt dat de beursvloer onder meer gevuld zal raken met een aantal nieuwkomers zoals ISD Benelux en een aantal oude bekenden als Stokvis Equipment. Verder ontbreken de zeven grote truckmerken niet: MAN, Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF.

ISD Benelux is één van de nieuwkomers op Transport Compleet in Gorinchem. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar de toonaangevende aanbieder en strategisch partner van CAD en PDM software. Onder de productnaam HiCAD en HEliOS kan ISD haar klanten de meest complexe projecten op elk engineeringsgebied realiseren. HiCAD is onder andere een software voor 2D en 3D constructies op het gebied van plaatwerk en carrosseriebouw.
Verder maakt de Transport Compleet-organisatie bekend dat Nooteboom Trailers terugkeert op Transport Compleet evenals Stokvis Equipment. Andere prominente deelnemers die zich inmiddels hebben ingeschreven zijn onder meer Frits Dijk, TVM, Schmitz, Krone en Bulthuis.
Naast een goedgevulde beursvloer met exposanten, investeert de organisatie ook in een kennisprogramma voor haar bezoekers. Op meerdere beursdagen zijn diverse kennissessies te volgen die door verschillende partijen worden aangeboden op de beursvloer. De programmering wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Dubbelwandige prefab put

Exposant MAHA presenteert een bijzonder initiatief op de beursvloer. Ze gaan een complete dubbelwandige prefab put tentoonstellen, geheel gereed voor plaatsing in een project. Voor de bezoeker wordt deze put gekanteld. Op die manier kan de bezoeker goed de binnenzijde van de put bekijken, zo wordt direct het hoogwaardige en kwalitatieve karakter duidelijk. De put is verder ook voorzien van een aluminium rolluiksysteem. Hiermee kan de put snel worden omgetoverd tot een geheel vlakke en veilige werkvloer, belastbaar met 13 ton aslast. Op de beursvloer zal dit volledig automatisch werkend te zien zijn.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

De veertiende editie van Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem wordt georganiseerd op 4, 5 en 6 september. De openingstijden zijn op alle dagen van 14.00 tot 22.00 uur. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
D-tec
DHS
IAA
Hoornweg
Cuppers
Kohl
rino
HEBIC
Capriƫl Nederland
advertise
Trailned
Van Schaften Trucks
facebook
terberg
snapon
Middelbos
Trailer innovation
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts