home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 Juli 2018, 14.24 uur


Transport Compleet Gorinchem met bekenden, nieuwkomers en trucks

Transport Compleet Gorinchem viert over exact twee maanden haar veertiende editie. Uit de voorlopige inschrijvingen blijkt dat de beursvloer onder meer gevuld zal raken met een aantal nieuwkomers zoals ISD Benelux en een aantal oude bekenden als Stokvis Equipment. Verder ontbreken de zeven grote truckmerken niet: MAN, Volvo, Renault, Iveco, Scania, Mercedes en DAF.

ISD Benelux is één van de nieuwkomers op Transport Compleet in Gorinchem. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar de toonaangevende aanbieder en strategisch partner van CAD en PDM software. Onder de productnaam HiCAD en HEliOS kan ISD haar klanten de meest complexe projecten op elk engineeringsgebied realiseren. HiCAD is onder andere een software voor 2D en 3D constructies op het gebied van plaatwerk en carrosseriebouw.
Verder maakt de Transport Compleet-organisatie bekend dat Nooteboom Trailers terugkeert op Transport Compleet evenals Stokvis Equipment. Andere prominente deelnemers die zich inmiddels hebben ingeschreven zijn onder meer Frits Dijk, TVM, Schmitz, Krone en Bulthuis.
Naast een goedgevulde beursvloer met exposanten, investeert de organisatie ook in een kennisprogramma voor haar bezoekers. Op meerdere beursdagen zijn diverse kennissessies te volgen die door verschillende partijen worden aangeboden op de beursvloer. De programmering wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Dubbelwandige prefab put

Exposant MAHA presenteert een bijzonder initiatief op de beursvloer. Ze gaan een complete dubbelwandige prefab put tentoonstellen, geheel gereed voor plaatsing in een project. Voor de bezoeker wordt deze put gekanteld. Op die manier kan de bezoeker goed de binnenzijde van de put bekijken, zo wordt direct het hoogwaardige en kwalitatieve karakter duidelijk. De put is verder ook voorzien van een aluminium rolluiksysteem. Hiermee kan de put snel worden omgetoverd tot een geheel vlakke en veilige werkvloer, belastbaar met 13 ton aslast. Op de beursvloer zal dit volledig automatisch werkend te zien zijn.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

De veertiende editie van Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem wordt georganiseerd op 4, 5 en 6 september. De openingstijden zijn op alle dagen van 14.00 tot 22.00 uur. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Elke dag 290 trucks minder in de spits...

ZF maakt zich op voor een autonome, di...

Wat is de oudste DAF truck nog in gebruik?

Mercedes-Benz werkt aan truck van de t...

Nieuw Skeletal chassis van Ford Transi...

Waberer’s mag vanaf nu Tesla e-...

Spuitcoating KCN automotive biedt ulti...

Mooiste Truck van Nederland gekozen

Managementwijzigingen bij DAF Trucks

Analyse verkeersdata helpt bij betere ...


Elke dag 290 trucks minder in de spits in Brabant
23 bedrijven in de regio hebben het voor elkaar gekregen hun logistiek nog beter in te richten, waardoor er dagelijks 290 vrachtwagens en bestelbussen minder in de spits op de weg rijden. Het programma Logistiek in Brabant heeft deze bedrijven daartoe uitgedaagd. 'Met 1 nachtrit op en neer met een LZV-combinatie plaatsen we vier volledige vrachtwagens buiten de spits,' vertelt Pim van Eijk van Gebroeders van Eijk uit Asten.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Middelbos
rino
advertise
Trailned
Cuppers
terberg
DHS
Kohl
Van Schaften Trucks
Trailer innovation
Hoornweg
vdl
facebook
Capriël Nederland
HEBIC
Anema Trucks & Spare Parts
IAA
D-tec
Trucks.nl