home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Juli 2018, 11.54 uur


Online truck samenstellen met DAF Configurator

DAF Trucks zet de nieuwe maatstaf op het gebied van het online samenstellen van de ideale truck. Niet alleen toont de 3D DAF Truck Configurator alle beschikbare asconfiguraties en cabinevarianten, de applicatie laat óók alle mogelijke fabrieksopties in 3D zien. Omdat de geconfigureerde truck direct kan worden gedeeld met de dealer én de opbouwer, kan de doorlooptijd worden geminimaliseerd voor maximale efficiency. De gegevens die de 3D DAF Truck Configurator gebruikt, worden rechtstreeks en online opgehaald uit de originele bronbestanden van DAF. Dit betekent dat ze 100% nauwkeurig zijn. Een unicum in de automotive industrie.

Alle varianten en opties beschikbaar

De 3D DAF Truck Configurator maakt het mogelijk om online de meest optimale truck voor elke specifieke toepassing samen te stellen. Twee-, drie- of vierassers, enkele of dubbele aandrijving, met een gestuurde voorloop- of naloopas, dag-, slaapcabine of extra ruime Space of Super Space Cab – elke denkbare truck- en chassisvariant kan online worden samengesteld. Inclusief álle denkbare fabrieksopties. Daarnaast kan met de 3D DAF Truck Configurator de exacte opstelling worden bekeken van componenten als brandstoftanks, de EAS en accubakken.

Directe controle

Omdat de virtuele truck tijdens het samenstellen 360 graden kan worden gedraaid, is het mogelijk om direct te controleren of de gekozen chassis- en cabinevariant met de gewenste opties de beste keuze is voor de toekomstige toepassing en eventuele opbouw. Dat is met name van grote waarde voor de opbouwer, die meteen kan zien of de juiste componenten op de meest optimale plaats gemonteerd worden. Daarom ook kan vanuit de 3D DAF Truck Configurator de complete voertuigspecificatie rechtstreeks naar de opbouwer worden gestuurd.

Dealer kan ondersteunen

Is ondersteuning nodig, dan helpt de DAF dealer natuurlijk graag bij het samenstellen van de truck. Bovendien kan de vervoerder de gekozen configuratie rechtstreeks met de DAF dealer delen voor een scherpe offerte. DAF’s nieuwe 3D DAF Truck Configurator is te vinden via de Europese DAF websites.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit

Top 5 ergernissen Nederlandse vrachtwa...

Albert Heijn doet proeven met elektris...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Meer zware bedrijfswagens geregistreer...

Hyva innovaties op bauma

Oud techniek-journalist Hans Kuipers o...

Rotra compenseert CO2 uitstoot 6750 ze...

LNG-teruggaveregeling krijgt vervolg

Infra Relatiedagen 2019 valt in de sma...


Thermo King reikt 2018 Dealer Awards uit
Thermo King, een marktleider in temperatuurbeheerssystemen voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, heeft tijdens de jaarlijkse dealerconferentie in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, prijzen voor de beste dealers uitgereikt. De onderneming onderscheidde de beste dealers uit de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanwege hun aanzienlijke prestaties in 2018.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
almic
rdd
Capriƫl Nederland
rino
Middelbos
Hoornweg
vdl
facebook
Autoboek International
baat
snapon
advertise
scania
HEBIC
Trailned
terberg
Cuppers