home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Juli 2018, 11.54 uur


Online truck samenstellen met DAF Configurator

DAF Trucks zet de nieuwe maatstaf op het gebied van het online samenstellen van de ideale truck. Niet alleen toont de 3D DAF Truck Configurator alle beschikbare asconfiguraties en cabinevarianten, de applicatie laat óók alle mogelijke fabrieksopties in 3D zien. Omdat de geconfigureerde truck direct kan worden gedeeld met de dealer én de opbouwer, kan de doorlooptijd worden geminimaliseerd voor maximale efficiency. De gegevens die de 3D DAF Truck Configurator gebruikt, worden rechtstreeks en online opgehaald uit de originele bronbestanden van DAF. Dit betekent dat ze 100% nauwkeurig zijn. Een unicum in de automotive industrie.

Alle varianten en opties beschikbaar

De 3D DAF Truck Configurator maakt het mogelijk om online de meest optimale truck voor elke specifieke toepassing samen te stellen. Twee-, drie- of vierassers, enkele of dubbele aandrijving, met een gestuurde voorloop- of naloopas, dag-, slaapcabine of extra ruime Space of Super Space Cab – elke denkbare truck- en chassisvariant kan online worden samengesteld. Inclusief álle denkbare fabrieksopties. Daarnaast kan met de 3D DAF Truck Configurator de exacte opstelling worden bekeken van componenten als brandstoftanks, de EAS en accubakken.

Directe controle

Omdat de virtuele truck tijdens het samenstellen 360 graden kan worden gedraaid, is het mogelijk om direct te controleren of de gekozen chassis- en cabinevariant met de gewenste opties de beste keuze is voor de toekomstige toepassing en eventuele opbouw. Dat is met name van grote waarde voor de opbouwer, die meteen kan zien of de juiste componenten op de meest optimale plaats gemonteerd worden. Daarom ook kan vanuit de 3D DAF Truck Configurator de complete voertuigspecificatie rechtstreeks naar de opbouwer worden gestuurd.

Dealer kan ondersteunen

Is ondersteuning nodig, dan helpt de DAF dealer natuurlijk graag bij het samenstellen van de truck. Bovendien kan de vervoerder de gekozen configuratie rechtstreeks met de DAF dealer delen voor een scherpe offerte. DAF’s nieuwe 3D DAF Truck Configurator is te vinden via de Europese DAF websites.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Frankrijk gaat naar veertig ton totaal...

PNO Nederland mikt op groei

CornerEye voor MAN TGS en TGX goedgekeurd

Slimme logistiek kan al 50 procent emi...

NIWO komt graag in contact met Engelan...

Actros SilverStar Edition steelt de sh...

DR!VE bereidt sector Transport en Logi...

IAA 2018, groot, groter grootst !

Uitstel vrijstellingsregeling C-rijbewijs

Ford start productie van elektrische S...


Frankrijk gaat naar veertig ton totaalgewicht
Frankrijk gaat grenzen stellen aan het totaalgewicht van vrachtauto’s. Het land komt met een wetswijziging waardoor het verboden wordt om met 44 ton totaalgewicht vanuit omliggende landen Frankrijk binnen te rijden. Veertig ton wordt het maximum. Binnen Frankrijk geldt 44 ton als maximaal toegestane massa. Op dit moment wordt het ook toegestaan om bijvoorbeeld vanuit België met een dergelijke massa naar Frankrijk te rijden,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

HEBIC
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
D-tec
Cuppers
Kohl
Trucks.nl
facebook
snapon
DHS
Middelbos
rino
Trailer innovation
Van Schaften Trucks
Hoornweg
vdl
Capriƫl Nederland
Trailned