home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Juli 2018, 09.14 uur


JS Laadtechniek neemt LPK-activiteit over van H.W. van der Peet

Als twee specialisten elkaar treffen, ontstaan veelal mooie ideeën. Zo ook toen JS Laadtechniek en H.W. van der Peet & Zn elkaar opzochten. Peet als specialist in oplossingen voor los materiaal en JS Laadtechniek als laadklepspecialist. En mooie ideeën raken werkelijkheid. Zo neemt JS Laadtechniek per 1 juli de laadklepactiviteiten van H.W. van der Peet & Zn over. Beide bedrijven kennen elkaar al jaren en de paden kruisten dan ook regelmatig. Van der Peet is gevestigd in Nieuwkoop en zag door uitbreiding van hun eigen specialisme dat hun aanbod in oplossingen voor laadkleppen steeds meer bijproduct leek te worden. "Het is een mooi pakket dat de aandacht verdient om continu oplossingen te kunnen brengen voor klanten, dan is het zonde als je merkt dat het niet de aandacht krijgt die het verdient én nodig heeft", aldus Henk van der Peet. Het contact met JS Laadtechniek is aangehaald en uiteindelijke resultaat is de overdracht van alle laadklepactiviteiten. "Je klanten gaan je aan je hart en je wilt altijd meer leveren dan waar een klant zelf aan denkt. Het is fijn dat die klanten nu juist de aandacht krijgen die hun laadklep nodig heeft. Een mooie hefboomwerking, om in de beeldspraak te blijven", vervolgt Van der Peet.

John van der Spek van JS Laadtechniek ligt de overname verder toe: "Regionaal gezien is het een logische keuze, omdat Nieuwkoop tussen onze twee vestigingen in Aalsmeer en Boskoop in ligt. We kunnen onze nieuwe klanten goed en spoedig van de juiste service voorzien én voor hen blijft het redelijk in de buurt. Ze kunnen ook kiezen naar Maasdijk of Barendrecht te komen als dat voor hen dichterbij is." Grote voordeel voor beide ondernemers is dat zij zich nog verder kunnen toeleggen op hun specialiteit en verdieping vinden in de juiste en gewenste oplossing voor elke vraag.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Frankrijk gaat naar veertig ton totaal...

PNO Nederland mikt op groei

CornerEye voor MAN TGS en TGX goedgekeurd

Slimme logistiek kan al 50 procent emi...

NIWO komt graag in contact met Engelan...

Actros SilverStar Edition steelt de sh...

DR!VE bereidt sector Transport en Logi...

IAA 2018, groot, groter grootst !

Uitstel vrijstellingsregeling C-rijbewijs

Ford start productie van elektrische S...


Frankrijk gaat naar veertig ton totaalgewicht
Frankrijk gaat grenzen stellen aan het totaalgewicht van vrachtauto’s. Het land komt met een wetswijziging waardoor het verboden wordt om met 44 ton totaalgewicht vanuit omliggende landen Frankrijk binnen te rijden. Veertig ton wordt het maximum. Binnen Frankrijk geldt 44 ton als maximaal toegestane massa. Op dit moment wordt het ook toegestaan om bijvoorbeeld vanuit België met een dergelijke massa naar Frankrijk te rijden,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

snapon
DHS
Hoornweg
Capriƫl Nederland
vdl
Kohl
facebook
HEBIC
Middelbos
D-tec
Trucks.nl
advertise
terberg
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
rino
Trailned
Cuppers
Trailer innovation