home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Juli 2018, 09.14 uur


JS Laadtechniek neemt LPK-activiteit over van H.W. van der Peet

Als twee specialisten elkaar treffen, ontstaan veelal mooie ideeën. Zo ook toen JS Laadtechniek en H.W. van der Peet & Zn elkaar opzochten. Peet als specialist in oplossingen voor los materiaal en JS Laadtechniek als laadklepspecialist. En mooie ideeën raken werkelijkheid. Zo neemt JS Laadtechniek per 1 juli de laadklepactiviteiten van H.W. van der Peet & Zn over. Beide bedrijven kennen elkaar al jaren en de paden kruisten dan ook regelmatig. Van der Peet is gevestigd in Nieuwkoop en zag door uitbreiding van hun eigen specialisme dat hun aanbod in oplossingen voor laadkleppen steeds meer bijproduct leek te worden. "Het is een mooi pakket dat de aandacht verdient om continu oplossingen te kunnen brengen voor klanten, dan is het zonde als je merkt dat het niet de aandacht krijgt die het verdient én nodig heeft", aldus Henk van der Peet. Het contact met JS Laadtechniek is aangehaald en uiteindelijke resultaat is de overdracht van alle laadklepactiviteiten. "Je klanten gaan je aan je hart en je wilt altijd meer leveren dan waar een klant zelf aan denkt. Het is fijn dat die klanten nu juist de aandacht krijgen die hun laadklep nodig heeft. Een mooie hefboomwerking, om in de beeldspraak te blijven", vervolgt Van der Peet.

John van der Spek van JS Laadtechniek ligt de overname verder toe: "Regionaal gezien is het een logische keuze, omdat Nieuwkoop tussen onze twee vestigingen in Aalsmeer en Boskoop in ligt. We kunnen onze nieuwe klanten goed en spoedig van de juiste service voorzien én voor hen blijft het redelijk in de buurt. Ze kunnen ook kiezen naar Maasdijk of Barendrecht te komen als dat voor hen dichterbij is." Grote voordeel voor beide ondernemers is dat zij zich nog verder kunnen toeleggen op hun specialiteit en verdieping vinden in de juiste en gewenste oplossing voor elke vraag.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
facebook
Trailned
D-tec
Hoornweg
Van Schaften Trucks
terberg
Middelbos
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
HEBIC
IAA
vdl
Trailer innovation
Kohl
DHS
rino
Capriƫl Nederland
Cuppers
Trucks.nl