home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 Juni 2018, 13.26 uur


Nieuw D-TEC containerchassis voor tankcontainers

Trailerbouwer D-Tec introduceert een nieuw containerchassis voor het vervoer van 20 en 30 voets tankcontainers. Dit chassis is speciaal ontwikkeld voor de chemiesector met een open achterzijde om slangen aan te kunnen sluiten. D-TEC heeft veel ervaring in het produceren van containerchassis, waaronder de Flexitrailer en Combitrailer. In de achterliggende jaren heeft D-Tec fors geïnvesteerd in de automatisering van het productieproces. Men heeft met name kritisch gekeken naar het lasproces.

Deze kennis en ervaring werd ook toegepast in de ontwikkeling van dit nieuwe chassis, waarin lage onderhoudskosten leidend waren. Het nieuwe containerchassis is robuust en licht, met een leeggewicht van 3.400 kg. De nieuwe containercarrier is geschikt voor het vervoer van 20 voets containers als ISO 7,15 meter en 7.45 meter, 7,82 meter swap-containers en 30 voets containers. Optioneel kan het chassis uitgerust worden met een lekbak, traptreden en een optrekstang. Op de transportvakbeurs IAA in Hannover in september zal D-Tec het nieuwe chassis introduceren.

Tijdens de persbijeenkomst bij D-TEC in Kesteren kreeg de pers de mogelijkheid om een rondleiding te volgen. Meer beeldmateriaal treft u hier aan: https://flic.kr/s/aHsmnkMnzA

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
IAA
Trailer innovation
rino
vdl
Trailned
DHS
Middelbos
terberg
Capriƫl Nederland
snapon
facebook
Kohl
HEBIC
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
D-tec
Cuppers
Van Schaften Trucks
advertise