home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 25 Juni 2018, 11.26 uur


Transport & Logistics gaat samenwerking aan

Beursorganisator Easyfairs maakt bekend dat Transport & Logistics op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy wordt co-located met de internationale containerbeurs Intermodal Europe. “We zijn ontzettend content met deze samenwerking. Hierdoor ontstaat het grootste internationale platform voor de logistieke sector in Nederland”, zegt Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics.

Met deze samenwerking beogen beide organisaties de markt samen te brengen, waarbij professionals voor de logistieke processen terecht kunnen bij Transport & Logistics en voor container innovations and technology bij Intermodal Europe. Van Grinsven: “Voor bezoekers is het ook interessant om beide beurzen te bezoeken, omdat beide branches duidelijke raakvlakken hebben. Ook zorgt deze beurscombinatie ervoor dat bezoekers op één moment beide beurzen kunnen bezoeken. Dit is vanuit tijdefficiëntie extra aantrekkelijk.” Intermodal Europe is werelds belangrijkste containerbeurs met bezoekers afkomstig uit meer dan 75 verschillende landen. In 2015 vond de beurs plaats in Hamburg, waarna het in 2016 neerstreek in Rotterdam. Vorig jaar werd Intermodal Europe gehouden in RAI Amsterdam. Dit jaar bundelt het de krachten met Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy.

Port Logistics

Eerder maakte de organisatie van Transport & Logistics ook al bekend uit te breiden met een feature speciaal voor de havenlogistiek: Port Logistics. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. “Met deze toevoeging geven we antwoord op de vraag vanuit de markt om meer havenlogistiek aanbod te presenteren. Na het vertrek van Freight Select is er geen enkele waardevolle beurs die de focus heeft op de havenlogistiek. Juist daarom is er een grote wens naar dergelijke partijen op de beursvloer”, aldus Van Grinsven.

Beursdata Transport & Logistics 2018

Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy. De beurs opent op deze dagen haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over Transport & Logistics: www.easyfairs.com/transport-nl.

Op de foto v.l.n.r.: Alison Browne (Head of Operations Intermodal), Bianca van Grinsven (Event Manager Transport & Logistics), Celia Coules (Marketing Manager Intermodal Europe) en Gerbrig Reitsma (Event Service Director Easyfairs). Fotobron: Easyfairs.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Frankrijk gaat naar veertig ton totaal...

PNO Nederland mikt op groei

CornerEye voor MAN TGS en TGX goedgekeurd

Slimme logistiek kan al 50 procent emi...

NIWO komt graag in contact met Engelan...

Actros SilverStar Edition steelt de sh...

DR!VE bereidt sector Transport en Logi...

IAA 2018, groot, groter grootst !

Uitstel vrijstellingsregeling C-rijbewijs

Ford start productie van elektrische S...


Frankrijk gaat naar veertig ton totaalgewicht
Frankrijk gaat grenzen stellen aan het totaalgewicht van vrachtauto’s. Het land komt met een wetswijziging waardoor het verboden wordt om met 44 ton totaalgewicht vanuit omliggende landen Frankrijk binnen te rijden. Veertig ton wordt het maximum. Binnen Frankrijk geldt 44 ton als maximaal toegestane massa. Op dit moment wordt het ook toegestaan om bijvoorbeeld vanuit België met een dergelijke massa naar Frankrijk te rijden,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Hoornweg
Trailer innovation
Kohl
advertise
Middelbos
HEBIC
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
rino
Cuppers
Van Schaften Trucks
D-tec
facebook
DHS
vdl
Trailned
snapon
terberg