home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Juni 2018, 10.13 uur


TomTom Telematics valt in de prijzen

TomTom Telematics is door Frost & Sullivan benoemd tot 2018 European Fleet Telematics Company of the Year. De recente innovaties op het gebied van connected car en fleet management speelden beiden een cruciale rol in de benoeming. Het internationale adviesbureau voor zakelijke groei prijst TomTom Telematics voor het ontwikkelen van diverse oplossingen die zowel bijdragen aan optimale efficiëntie voor bestuurders, alsmede helpen om operationele kostenbesparingen voor klanten te maximaliseren. TomTom Telematics kreeg speciale erkenning voor twee baanbrekende oplossingen: de connected car-diensten voor lease- en autoverhuurbedrijven en de recent vernieuwde fleet management-oplossing, genaamd WEBFLEET.

"Het succes van TomTom Telematics is een direct gevolg van de inspanningen om producten en bijbehorende diensten te koppelen aan een uitzonderlijke eindklantervaring," zegt Sailesh Mohan, Senior Research Analist bij Frost & Sullivan. "Het open, cloudgebaseerde TomTom Telematics Platform ondersteunt een breed aanbod van slimme mobiliteitsoplossingen en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor schaalbaarheid en maatwerk. Met een voortdurende toewijding aan innovatie en betrouwbaarheid, ervaart het bedrijf een indrukwekkend groeitraject in de Europese voertuigtelematica-industrie." TomTom Telematics connected car diensten leveren een centraal overzicht van voertuigdata voor eigenaren van wagenparken met meerdere merken. Dit biedt voordelen voor de meest uiteenlopende sectoren, waaronder lease- en autoverhuurbedrijven en het levert tegelijkertijd applicaties die het leven van bestuurders net wat makkelijker maken. De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, WEBFLEET, is eerder dit jaar volledig vernieuwd. Met nieuwe aanpassingsmogelijkheden en bijgewerkte architectuur is het nu mogelijk om nog sneller aanvullende functionaliteiten en partnerapplicaties te ontwikkelen.

Thomas Schmidt, Managing Director bij TomTom Telematics, voegt toe: "We zijn verheugd met de erkenning voor deze prestigieuze prijsuitreiking. De voortdurende ontwikkeling van ons Service Platform, en de investeringen in ons bredere productportfolio, zijn ons onderscheidend vermogen om waarde, efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen te realiseren voor commerciële wagenparkbeheerders en aanbieders van autodiensten."

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
D-tec
terberg
Trailer innovation
rino
Middelbos
DHS
vdl
Van Schaften Trucks
snapon
Kohl
HEBIC
IAA
facebook
Trucks.nl
Trailned
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
Cuppers