home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Juni 2018, 10.13 uur


TomTom Telematics valt in de prijzen

TomTom Telematics is door Frost & Sullivan benoemd tot 2018 European Fleet Telematics Company of the Year. De recente innovaties op het gebied van connected car en fleet management speelden beiden een cruciale rol in de benoeming. Het internationale adviesbureau voor zakelijke groei prijst TomTom Telematics voor het ontwikkelen van diverse oplossingen die zowel bijdragen aan optimale efficiëntie voor bestuurders, alsmede helpen om operationele kostenbesparingen voor klanten te maximaliseren. TomTom Telematics kreeg speciale erkenning voor twee baanbrekende oplossingen: de connected car-diensten voor lease- en autoverhuurbedrijven en de recent vernieuwde fleet management-oplossing, genaamd WEBFLEET.

"Het succes van TomTom Telematics is een direct gevolg van de inspanningen om producten en bijbehorende diensten te koppelen aan een uitzonderlijke eindklantervaring," zegt Sailesh Mohan, Senior Research Analist bij Frost & Sullivan. "Het open, cloudgebaseerde TomTom Telematics Platform ondersteunt een breed aanbod van slimme mobiliteitsoplossingen en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor schaalbaarheid en maatwerk. Met een voortdurende toewijding aan innovatie en betrouwbaarheid, ervaart het bedrijf een indrukwekkend groeitraject in de Europese voertuigtelematica-industrie." TomTom Telematics connected car diensten leveren een centraal overzicht van voertuigdata voor eigenaren van wagenparken met meerdere merken. Dit biedt voordelen voor de meest uiteenlopende sectoren, waaronder lease- en autoverhuurbedrijven en het levert tegelijkertijd applicaties die het leven van bestuurders net wat makkelijker maken. De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, WEBFLEET, is eerder dit jaar volledig vernieuwd. Met nieuwe aanpassingsmogelijkheden en bijgewerkte architectuur is het nu mogelijk om nog sneller aanvullende functionaliteiten en partnerapplicaties te ontwikkelen.

Thomas Schmidt, Managing Director bij TomTom Telematics, voegt toe: "We zijn verheugd met de erkenning voor deze prestigieuze prijsuitreiking. De voortdurende ontwikkeling van ons Service Platform, en de investeringen in ons bredere productportfolio, zijn ons onderscheidend vermogen om waarde, efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen te realiseren voor commerciële wagenparkbeheerders en aanbieders van autodiensten."

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Frankrijk gaat naar veertig ton totaal...

PNO Nederland mikt op groei

CornerEye voor MAN TGS en TGX goedgekeurd

Slimme logistiek kan al 50 procent emi...

NIWO komt graag in contact met Engelan...

Actros SilverStar Edition steelt de sh...

DR!VE bereidt sector Transport en Logi...

IAA 2018, groot, groter grootst !

Uitstel vrijstellingsregeling C-rijbewijs

Ford start productie van elektrische S...


Frankrijk gaat naar veertig ton totaalgewicht
Frankrijk gaat grenzen stellen aan het totaalgewicht van vrachtauto’s. Het land komt met een wetswijziging waardoor het verboden wordt om met 44 ton totaalgewicht vanuit omliggende landen Frankrijk binnen te rijden. Veertig ton wordt het maximum. Binnen Frankrijk geldt 44 ton als maximaal toegestane massa. Op dit moment wordt het ook toegestaan om bijvoorbeeld vanuit België met een dergelijke massa naar Frankrijk te rijden,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Capriƫl Nederland
facebook
Van Schaften Trucks
D-tec
HEBIC
Middelbos
terberg
Cuppers
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
rino
vdl
advertise
Kohl
Trailer innovation
snapon
DHS
Trucks.nl
Hoornweg