home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 08 Juni 2018, 16.36 uur


BedrijfsautoRAI in 2019 wederom georganiseerd

Op dinsdag 24 en woensdag 25 september 2019 staat RAI Amsterdam in het teken van grote en kleine vraagstukken op het gebied van mobiliteit, zoals blockchain, autonoom rijden, big data, veiligheid, supply chain management, duurzaamheid, smart mobility, LZV, cargo bikes, private lease... een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Congres

Twee dagen inspiratie met presentaties, paneldiscussies, workshops en break-out sessies. Samen met branche organisaties, adviesbureaus, overheidsinstanties en merken uit de sector wordt een programma gemaakt met onderwerpen die van belang zijn voor professionals werkzaam in verschillende vakgebieden. Overlappende thema's zijn Smart mobility, Veiligheid en Duurzaamheid. Ook u kunt in het congresprogramma participeren.

Expo

Meer dan 120 toonaangevende bedrijven tonen de allernieuwste producten en diensten op mobiliteitsgebied in een volledig nieuwe, overzichtelijke formule. Van tweewieler tot trailer en van app tot voertuigvolgsysteem, alles wat de professional in de sector wil zien is aanwezig.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Kohl
Trailned
snapon
Van Schaften Trucks
Middelbos
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
facebook
Hoornweg
HEBIC
rino
advertise
DHS
Trucks.nl
Trailer innovation
D-tec
Cuppers
Capriƫl Nederland