home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 31 Mei 2018, 11.37 uur


Bulthuis Transport Event trekt ruim 1.100 bezoekers

Met de komst van 45 exposanten uit binnen- en buitenland en 1.181 bezoekers was de beursvloer van het eerste Bulthuis Transport Event drukbezocht. Op het event, dat op 25 en 26 mei in Utrecht plaatsvond, kregen bezoekers een breed scala activiteiten voorgeschoteld, met primeurs, productdemonstraties, kennistours, workshops en seminars. Bulthuis Truck- en Traileronderdelen is leverancier van ruim 30.000 verschillende artikelen voor bus, trucks, trailers en werkplaats. Bulthuis levert vanuit de hoofdvestiging in Groningen en vanuit nevenvestigingen in Alkmaar, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht. Het event werd georganiseerd in een karakteristieke, historische mengvoederfabriek, genaamd De Fabrique in Utrecht. De keus voor een eerste, eigen event was een heel bewuste, aldus marketingmanager Olga Haring: "Met ruim 1.100 bezoekers, zowel prospects als relaties, zijn we heel tevreden. We willen een platform bieden aan onze leveranciers en fabrikanten, om klanten uit de branche te ontmoeten. In die zin bieden we een extra, maar ook een andere mogelijkheid aan onze toeleveranciers om hun producten en diensten te presenteren." Met het eigen event wordt er een nieuw, fris concept gehanteerd. Haring: "Niet passief, maar actief - onder meer met workshops en kennistours over de beursvloer - onze leveranciers een podium bieden." De eerste editie wordt eerst geanalyseerd, onder meer door een enquête. Haring sluit niet uit dat het Bulthuis Transport Event een terugkerend evenement wordt. "Het is vooral ook heel leuk om te mogen organiseren!"

Primeur Knorr Bremse

Verdeeld over zes industriële ruimtes in De Fabrique vonden de bezoekers alles over de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van onderdelen, werkplaatsinrichting, gereedschappen, opleidingsinstituten en serviceconcepten. Bekende fabrikanten uit de branche, zoals BPW, JOST, SAF, Philips en Wabco hielden demonstraties en workshops op de beursvloer. Knorr-Bremse kwam met de primeur van ProFleet Connect. Deze telematica-oplossing is binnenkort beschikbaar op de Nederlandse markt. Naast de exposanten uit Nederland en België waren er exposanten uit Denemarken, Duitsland, Engeland, Polen, Turkije en Zweden. Hieronder bevonden zich Alcoa Wheels, Airtech, Hengst, Lumag, Nissens en Trux.

Workshops

Er werden in Utrecht maar liefst 35 workshops aangeboden waar de bezoeker zich kosteloos voor kon aanmelden. De workshops gingen over onderwerpen als oplossingen voor vastzittende wielen, waar moet je op letten bij de aircotechniek, 'wat gaat MAN ons brengen' en tips en tricks van SAF. etc. Tevens boden deze workshops de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten van de fabrikanten. Verder kwam Randstad een presentatie geven over de arbeidsmarkt binnen de transportsector en vertelde Innovam Truckwise over leren, leiderschap en samenwerking.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

snapon
Trailned
Trailer innovation
vdl
HEBIC
Middelbos
D-tec
Van Schaften Trucks
DHS
terberg
Capriƫl Nederland
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
Cuppers
facebook
rino
Trucks.nl
Kohl