home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 24 Mei 2018, 11.09 uur


Thermo King transportkoelunits maken optimaal gebruik van de kracht van connectiviteit

Thermo King biedt nu zijn voertuigaangedreven vrachtwagen- en bestelwagenkoelunits met directe aandrijving ook aan met TracKing, het kenmerkende activabeheersysteem van Thermo King.

Alle nieuwe en bestaande units kunnen nu worden uitgerust met dit slimme telematicasysteem. Het systeem geeft klanten direct toegang tot hun gekoelde vloten, en dat allemaal op afstand. TracKing maakt eenvoudige bewaking en analyse van koelprocessen mogelijk zodat temperatuurregeling, conformiteit en maximale bedrijfstijd te allen tijde gegarandeerd kunnen worden - de voertuigen hoeven daarbij de weg niet te verlaten.

"Onze externe connectiviteit, mobiele apps en gegevensverzameling geven vlootmanagers de mogelijkheid om hun processen te transformeren en hun vloten beter te kunnen voorspellen en traceren," zegt Eneko Fernandez, hoofd productmanagement bij Thermo King. "Onze klanten waarderen slimme producten en diensten en we zijn blij dat we nog steeds innovatieve oplossingen kunnen aanbieden die hen ondersteunen bij het optimaliseren van hun vloot en het verhogen van de winstgevendheid."

Het TK BlueBox communicatie-apparaat maakt deel uit van het TracKing-telematicasysteem en verzamelt en registreert unitgegevens die geraadpleegd kunnen worden met behulp van de gratis Thermo King Reefer-app op een smartphone of een ander apparaat met Bluetooth. Hierdoor hebben vlootmanagers en chauffeurs toegang tot kritische data op afstand om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Chauffeurs kunnen de temperatuur van de lading en de koelunit controleren. Dit is ook mogelijk wanneer ze niet in het voertuig zitten, bijvoorbeeld tijdens leveringen of wanneer ze pauze hebben.

TracKing, het temperatuurbeheersysteem van Thermo King, kan worden geïntegreerd in andere transportbeheersystemen om zo het activagebruik te optimaliseren en gegevens uit verschillende systemen naadloos te integreren. De vloten kunnen met ondersteuning van het dealernetwerk van Thermo King profiteren van een proactieve en efficiënte service in heel Europa, terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...


20% minder voertuigverliesuren na analyse verkeersdata
Verkeersdata verzamelen, analyseren en er op anticiperen kan het aantal voertuigverliesuren verminderen met 10 tot 20 procent. Dat stellen Roger Demkes en Gerard Eijkelenboom, respectievelijk directeur en programmamanager bij De Verkeersonderneming.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
facebook
D-tec
Trucks.nl
Middelbos
Trailer innovation
Trailned
Van Schaften Trucks
Hoornweg
vdl
snapon
advertise
Kohl
rino
Cuppers
Capriël Nederland
DHS
Anema Trucks & Spare Parts