home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 24 Mei 2018, 11.09 uur


Thermo King transportkoelunits maken optimaal gebruik van de kracht van connectiviteit

Thermo King biedt nu zijn voertuigaangedreven vrachtwagen- en bestelwagenkoelunits met directe aandrijving ook aan met TracKing, het kenmerkende activabeheersysteem van Thermo King.

Alle nieuwe en bestaande units kunnen nu worden uitgerust met dit slimme telematicasysteem. Het systeem geeft klanten direct toegang tot hun gekoelde vloten, en dat allemaal op afstand. TracKing maakt eenvoudige bewaking en analyse van koelprocessen mogelijk zodat temperatuurregeling, conformiteit en maximale bedrijfstijd te allen tijde gegarandeerd kunnen worden - de voertuigen hoeven daarbij de weg niet te verlaten.

"Onze externe connectiviteit, mobiele apps en gegevensverzameling geven vlootmanagers de mogelijkheid om hun processen te transformeren en hun vloten beter te kunnen voorspellen en traceren," zegt Eneko Fernandez, hoofd productmanagement bij Thermo King. "Onze klanten waarderen slimme producten en diensten en we zijn blij dat we nog steeds innovatieve oplossingen kunnen aanbieden die hen ondersteunen bij het optimaliseren van hun vloot en het verhogen van de winstgevendheid."

Het TK BlueBox communicatie-apparaat maakt deel uit van het TracKing-telematicasysteem en verzamelt en registreert unitgegevens die geraadpleegd kunnen worden met behulp van de gratis Thermo King Reefer-app op een smartphone of een ander apparaat met Bluetooth. Hierdoor hebben vlootmanagers en chauffeurs toegang tot kritische data op afstand om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Chauffeurs kunnen de temperatuur van de lading en de koelunit controleren. Dit is ook mogelijk wanneer ze niet in het voertuig zitten, bijvoorbeeld tijdens leveringen of wanneer ze pauze hebben.

TracKing, het temperatuurbeheersysteem van Thermo King, kan worden geïntegreerd in andere transportbeheersystemen om zo het activagebruik te optimaliseren en gegevens uit verschillende systemen naadloos te integreren. De vloten kunnen met ondersteuning van het dealernetwerk van Thermo King profiteren van een proactieve en efficiënte service in heel Europa, terwijl de uitvaltijd wordt geminimaliseerd.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

advertise
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
Kohl
terberg
vdl
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
rino
facebook
Trailer innovation
Trailned
D-tec
HEBIC
Hoornweg
Capriël Nederland
Middelbos
Cuppers