home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 24 Mei 2018, 09.25 uur


Speciale 25ste DAF voor P. Vissers Transport

De 25ste DAF voor P. Vissers Transport is er bij wijze van spreken eentje om in te lijsten. Het is een XF 90th Anniversary Edition en nummer 25 van de 250 exemplaren die DAF dit jaar zal bouwen. Een exclusieve en superluxe uitvoering met onder meer volledig lederen bekleding. Een exclusieve topper in de vloot van P. Vissers Transport. DAF dealer Van Hooft bedrijfswagens b.v. heeft de truck onlangs afgeleverd. "Hij wijkt in alle opzichten af van onze andere DAF XF-trekkers", aldus algemeen-directeur en eigenaar Patrick Vissers. "Die hebben allemaal een witte cabine, als een neutrale achtergrond voor de bedrijfsnaam van onze grootste opdrachtgever, zuivelproducent FrieslandCampina. Deze speciale 90th Anniversary Edition is uitgevoerd in de kleur Jamaica Blue en hij heeft de krachtigste motor die DAF levert, plus een hele lijst aan extra’s. We zetten hem in voor ander werk, zoals tankvervoer van levensmiddelen voor diverse opdrachtgevers naar Duitsland, België en Frankrijk. Het is ook de enige truck met vaste chauffeur, een echte DAF-fan. Want in tegenstelling tot de andere DAF’s is hij niet zeven dagen in de week vol continu in bedrijf."

Uitzondering op de regel

Vissers is praktisch ingesteld. Nu echter de aanschaf van de 25ste voor de deur stond, wilde hij wel eens iets speciaals. ‘De keuze voor een gelimiteerde 90th Anniversary Edition kreeg een extra zetje doordat productienummer 25 beschikbaar was. Dan denk je, vooruit maar, we doen het.’ Bij de start van het bedrijf in 1987 begon Vissers met een DAF. Nu heeft hij er tien. ‘Mijn visie is dat je het beste bij een merk kunt blijven. Ook omdat wij het onderhoud zelf uitvoeren. Zo krijg je een goede samenwerking met de dealer. Er is een uitwisseling van technische informatie en bij DAF zijn de onderdelen vlot beschikbaar. Erg belangrijk voor ons, want onze trucks zijn 24/7 op de weg. Dus betrouwbaarheid is belangrijk. Stilstand mag eigenlijk niet voorkomen. Dat is misschien nog wel belangrijker dan verbruik, ook al telt dat beslist mee. Ook daarmee hebben we goede ervaringen met DAF.’

Luxe en exclusieve striping

Met zijn extra uitgebreide en luxueuze uitrusting, de exclusieve striping en de subtiele designelementen is de XF 90th Anniversary Edition een eyecatcher. Op de voorkant glimt het historische DAF-logo je tegemoet en ook in het interieur komt dit iconische beeldmerk op meerdere plekken terug. De Anniversary Edition is uitsluitend leverbaar als 4x2 trekker, met riante Super Space Cab en met de krachtige PACCAR MX-13 motor met 390 kW/530 pk.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

20% minder voertuigverliesuren na anal...

DAF CF en XF: Sloveense Truck van het ...

Duurzaam bandenbeleid levert grote co2...

Vloeistofdichte kipper voor Jan Bakker...

CNV-voorzitter reageert op wegstemmen ...

500 DAF's voor Girteka Logistics in be...

Winst in transportsector onder druk do...

Eerste Volvo LNG-trucks in Nederland i...

TRAXEE-fleetmanagement systeem voor kl...

Winnaar van eerste NK Veiligste Chauff...
alles weergeven


bijgesloten foto's bekijken
reactie op artikel geven
terug naar hoofdpagina

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
D-tec
Trailer innovation
DHS
vdl
Cuppers
snapon
terberg
Kohl
Middelbos
Trailned
rino
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Trucks.nl
facebook
Anema Trucks & Spare Parts