home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 07 Mei 2018, 16.15 uur


Eerste MAN TGE met dubbellucht afgeleverd

Hofkens HIG (waarbij HIG staat voor Hofkens Is Geweldig) is een landelijk opererend universeel schoonmaak- en industrieel reinigingsbedrijf met klanten uiteenlopend van grote multinationals tot bedrijven uit het regionale MKB . Voor het reinigingswerk van rioolsystemen werd een MAN TGE 5.180 met dubbelluchtmontage en achterwielaandrijving aangeschaft.

Deze MAN TGE is altijd beladen met hoogwaardige schoonmaakapparatuur die snel moet kunnen worden ingezet. De eigenschappen van de MAN TGE komen volledig tot hun recht: comfortabel door de luchtgeveerde bestuurdersstoel, maar ook aan de veiligheid is gedacht doordat de TGE standaard is voorzien van Emergency Brake Assist en zijwindassistentie. Daarnaast is de optimale benutting van het forse laadvermogen van de MAN TGE en de service die de MAN dealer biedt heel belangrijk. "Toen de TGE uitkwam, twijfelden we geen moment en wisten we meteen dat dit het juiste voertuig zou zijn voor het rioolreinigingswerk. We waren direct enthousiast", legt directeur Mark Hofkens uit. "Wat ons erg aansprak is de mooie uitstraling van TGE. Die past heel goed bij ons bedrijf en is hiermee een verrijking van ons wagenpark. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en we hebben vastgesteld dat ook onze klanten positief reageren op de TGE. Het is een stoere, robuuste verschijning."

Meer MAN

Het wagenpark van Hofkens HIG bestaat uit 26 trucks en vijftig bestelauto's. Volgens Hofkens is het aandeel van het merk MAN in dit wagenpark groeiende. "We hebben een prima relatie met dealer Thieu van Dorst Bedrijfswagens. Eerlijk gezegd ben ik van kinds af aan opgegroeid met Thieu Van Dorst als leverancier bij ons, ook van onze trucks", aldus Mark Hofkens. De nieuwe MAN TGE vervoert een ontstoppingsmachine die werkt met warm water onder hoge druk waarvoor uiteenlopende spuitkoppen aan boord zijn. De TGE heeft altijd meerdere haspels bij zich, waarmee een maximale lengte van 200 meter kan worden bereikt. De TGE heeft een vaste chauffeur als expert op het gebied van ontstopping. Aan boord bevinden zich verder uiteenlopende mogelijkheden om speciale gereedschappen op te bergen en er is een kleine werkplaats om veelvoorkomende reparaties uit te voeren.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
DHS
Trailned
snapon
Middelbos
terberg
Capriƫl Nederland
vdl
HEBIC
Anema Trucks & Spare Parts
Trailer innovation
D-tec
Van Schaften Trucks
Cuppers
Trucks.nl
Hoornweg
rino
Kohl
advertise