home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 02 Mei 2018, 11.53 uur


Wiegel Transport Equipment breidt onroad-pakket uit

Als ‘preferred Orlaco partner’ heeft Wiegel Transport Equipment het ‘onroad’-pakket nu uitgebreid met de hulpdienst voertuigenmarkt. Niet alleen beschikt Wiegel over alle benodigde technische kennis met betrekking tot de producten en de inbouwmogelijkheden, ook hebben zij korte communicatielijnen met en volledige ondersteuning van de fabrikant. Hierdoor zijn zeer snelle service, garantie en gedegen adviezen met betrekking tot het toepassen van de producten en een gebalanceerde voorraad gegarandeerd. Het complete gamma ‘on road’ varieert van een enkele camera, die direct op een display kan worden aangesloten, tot een 4-kanaals digitale videorecorder (DVR) met multiview, alsmede specifieke zichtsystemen voor de brandweer (denk aan AF-zoom en warmtebeeld camera’s).

Ook voor deze laatstgenoemde modellen is Wiegel vanaf nu uw eerste aanspreekpartner. De DVR Multiview heeft vier camera-inputs (PAL of NTSC) met 4-pins M16 connectoren en één video-output met een 7-pins connector. Bij dit systeem is het mogelijk om de beelden van de 4 camera’s tegelijkertijd op één monitor weer te geven, middels een PiP- of PaP-systeem. Bij een PiP-systeem wordt het zijzichtbeeld getoond op de monitor, met een klein beeld daarin van het achterzicht. Dit in tegenstelling tot bij een PaP-systeem, waarbij het beeld horizontaal of verticaal in tweeën wordt geknipt (‘split screen’).

Bij de meest uitgebreide uitvoering bestaat de mogelijkheid om beelden op te nemen met exacte datum- en tijdregistratie. Alle beelden worden opgeslagen op een 128 GB SD-geheugenkaart (geschikt voor 72 uur continue opname). Dankzij de functionaliteit ‘loop recording’ wordt steeds de oudste opname overschreven en kunnen volcontinue nieuwe opnames worden gemaakt. Welk beeld van welke camera daadwerkelijk getoond wordt, dat is programmeerbaar. Programmeren van de DVR Multiview geschiedt via het ‘on screen display (OSD)’- menu van de bijbehorende Orlaco monitor. In dit menu zijn ook de instellingen aan te passen, alsmede de gewenste video-output, datum, tijd en opname-instellingen. De behuizing van de DVR Multiview is vervaardigd van aluminium en heeft een IP 68 waterbestendigheid.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...
alles weergeven


bijgesloten foto's bekijken
reactie op artikel geven
terug naar hoofdpagina

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Trailer innovation
rino
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
HEBIC
Hoornweg
terberg
Van Schaften Trucks
DHS
vdl
Kohl
snapon
D-tec
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
facebook
Middelbos
Trailned
Cuppers