home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 26 April 2018, 14.38 uur


De nieuwe Opel Combo gepresenteerd

Opel heeft een enerverend jaar achter de rug met de overname door de PSA Group. Enerverend of niet, het heeft het goed gedaan. Over 2017 eindigde het als derde qua marktaandeel, personenauto's en bedrijfsauto's bij elkaar opgeteld. Dit jaar is het zelfs nog een plaatsje opgeschoven. Enerverend ook omdat Opel veel nieuwe modellen het licht heeft laten zien. En nu komt het met de eerste van de nieuwe bedrijfsautorange: de (wereld)premiére van de nieuwe Combo Life.

Hij werd in Zaandam gepresenteerd in een luxe vrijetijdsuitvoering die met een beetje goede wil een prima taxi kan zijn, en heeft enkele leuke goed doordachte details. Deze presentatie was voor de Nederlandse vakpers. Op een drietal plekken in Europa werd de Combo Life gelanceerd, waarna deze drie auto's een soort premiéretournee door de rest van Europa gaan houden.

Lees het complete verhaal in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld die op 25 mei verschijnt. Heeft u nog geen abonnement? Voor 113,50 euro per jaar (26x - inclusief BTW) mist u geen nieuws uit de transportbranche meer! Informatie? Bel 0570-628 092 of stuur een email naar: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgel...

Stummeltrans neemt laatste PGR uit Zwo...

TATRA Nederland toont breed gamma tijd...

Exorbitante verhoging van Duitse tol

DAF en VDL lanceren elektrische truck

TRP Stores bij DAF-dealers

Nieuw meetsysteem moet bandenpech vrac...

Steeds meer LZV's op de Nederlandse wegen

Volvo Trucks presenteert nu ook elektr...

Van den Bosch neemt Broekema Bulk over


Eerste Volvo FMX 10x6 af fabriek afgeleverd
De eerste af fabriek Volvo FMX 10x6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en multifunctionele vijfasser met een zo groot mogelijk laadvermogen en vonden deze unieke oplossing bij Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus in Roosendaal.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Hoornweg
Van Schaften Trucks
Trailned
facebook
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
rino
advertise
Middelbos
DHS
terberg
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
Kohl
Trailer innovation
Cuppers
D-tec