home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 26 April 2018, 14.38 uur


De nieuwe Opel Combo gepresenteerd

Opel heeft een enerverend jaar achter de rug met de overname door de PSA Group. Enerverend of niet, het heeft het goed gedaan. Over 2017 eindigde het als derde qua marktaandeel, personenauto's en bedrijfsauto's bij elkaar opgeteld. Dit jaar is het zelfs nog een plaatsje opgeschoven. Enerverend ook omdat Opel veel nieuwe modellen het licht heeft laten zien. En nu komt het met de eerste van de nieuwe bedrijfsautorange: de (wereld)premiére van de nieuwe Combo Life.

Hij werd in Zaandam gepresenteerd in een luxe vrijetijdsuitvoering die met een beetje goede wil een prima taxi kan zijn, en heeft enkele leuke goed doordachte details. Deze presentatie was voor de Nederlandse vakpers. Op een drietal plekken in Europa werd de Combo Life gelanceerd, waarna deze drie auto's een soort premiéretournee door de rest van Europa gaan houden.

Lees het complete verhaal in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld die op 25 mei verschijnt. Heeft u nog geen abonnement? Voor 113,50 euro per jaar (26x - inclusief BTW) mist u geen nieuws uit de transportbranche meer! Informatie? Bel 0570-628 092 of stuur een email naar: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Ook elektrische DAF LF en hybride CF o...

MAN toont CitE op IAA

De winnaars van de internationale 'Tra...

D-TEC wint 'Trailer Innovation Award 2019'

LAG Trailers opent nieuwe productielijn

Elektrische Volkswagen e-Crafter getest

Hyundai brengt truck met brandstofcel ...

Volvo toont zelfrijdende elektrische t...

Transport Compleet Gorinchem 2018 geslaagd

Ford onthult nieuwe generatie Transit ...


Ook elektrische DAF LF en hybride CF op de IAA
De stand van DAF is te vinden in Hal 17 van het tentoonstellingscomplex. Op de stand, die een oppervlakte van 2.500 m2 heeft, toont DAF haar complete serie trucks, die voor elke vorm van transport de norm zijn op het gebied van kwaliteit, lage operationele kosten en prestaties. De trucks die DAF op de IAA laat zien, zijn onder meer de LF voor distributieverkeer, de veelzijdige CF en de XF, het vlaggenschip voor het zware transport over de lange afstand.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Van Schaften Trucks
terberg
snapon
Capriƫl Nederland
Cuppers
advertise
Middelbos
Trailer innovation
facebook
Trailned
Trucks.nl
Kohl
HEBIC
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
D-tec
rino
vdl
DHS